Σωτήρης Βρεττός: Backstage φωτογραφίες από το πρώτο video clip του “κηπουρού” του Mega

Σου είχαμε μιλήσει πριν από λίγο καιρό για την μεγάλη αγάπη του Σωτήρη Βρεττού, που αγαπήσαμε μέσα από τους Κηπουρούς του Mega, για την μουσική. Μαζί με την μπάντα του, τους “Star Motel” έχουν ξεκινήσει να κάνουν live εμφανίσεις σε αγαπημένα στέκια της Αθήνας ενώ παράλληλα ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά!

Το TLIFE συνάντησε τα τρία μέλη του συγκροτήματος τη Νατάσα Αντωνοπούλου, τον Δημήτρη Μπακάλη και τον Σωτήρη στα γυρίσματα του πρώτου τους video clip για το τραγούδι “Your Style” που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Πρόκειται για ένα ταράτσα πάρτυ με κοκτείλ, μουσική και χαλαρή διάθεση. Περάσαμε πολύ ωραία όλοι, ήρθαν και διάφοροι φίλοι και γνωστοί , αλλά και άγνωστοι που άκουσαν την μουσική και ανέβηκαν να πιουν το ποτό τους και να χορέψουν”, μας περιγράφει ο Σωτήρης για τα γυρίσματα.

Και συνεχίζει: “Είναι κάτι διαφορετικό αυτό που κάνουμε, είμαστε μία μπάντα που παίζει live ηλεκτρονική μουσική και αυτό εντυπωσιάζει, γιατί όταν βλέπεις μία μπάντα με κιθάρες, μπάσα, πλήκτρα και μικρόφωνα φαντάζεσαι ότι θα ακούσεις ροκ… αλλά σε εμάς ακούς house.”

Στα παρασκήνια συναντήσαμε ακόμα και τους άλλους δύο κηπουρούς, τον Μάκη Τσόκα και τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο αλλά και πολλούς φίλους τους από την παραγωγή! Δες τις εντυπωσιακές backstage φωτογραφίες

Πληροφορίες για το που μπορείς να δεις live τους Star Motel μπορείς να βρεις στην επίσημη σελίδα τους στο facebook

Read More

And More