Σ. Χανταμπάκης: Ο γάμος του μοντέλου με την αθλήτρια Όλγα Πηλιάκη! Φωτογραφίες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν σήμερα σε μια ρομαντική τελετή στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι το νεαρό μοντέλο Στέλιος Χανταμπάκης και η αρχηγός της εθνικής μας ομάδας στη ρυθμική γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, Όλγα Πηλιάκη.
Το γοητευτικό αγόρι από τον Βόλο, που γνωσίσαμε μέσα από τις φωτογραφήσεις του με διάφορες κυρίες της showbiz, τα videoclip που έχει συμμετάσχει, διάφορες θεατρικές παραστάσεις και parties πήρε τη μεγάλη απόφαση και ντύθηκε γαμπρός, έχοντας στο πλευρό του την αθλήτρια με τις διεθνείς διακρίσεις

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι αυτή η σχέση θα τους οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η λαμπερή νύφη, μάλιστα, είναι έγκυος και σύντομα το ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο μωράκι του.
Ο Στέλιος έχοντας στο πλευρό του τον αδερφό του Βαγγέλη (δεξιά) και καλούς φίλους . Κώστας Γκρέκας, Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Νιάκαρης

Η Όλγα έφτασε με μισή ώρα καθυστέρηση αλλά ο Στέλιος δεν “τρόμαξε”!

Στο πλευρό τους αυτήν την όμορφη στιγμή βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να τους ευχηθούν και να μοιραστούν τη χαρά τους.

Ο κολλητός φίλος του Στέλιου, Γιώργος Μανίκας με την σύζυγό το Έλλη Γελεβεσάκη και τον γιο τους

Φίλες και συγγενείς του Στέλιου

Ο Κώστας Γκρέγκας με τη σύζυγό του Έλενα Βαζούρα

Ο Νίκος Αναδιώτης με την έγκυο σύζυγό του Βασιλική Σταματοπούλου

Ο Χρήστος Μάστορας με την σύντροφό του Kourtney

O Kώστας Φραγκολιάς

Nα ζήσουν!

Read More

And More