Κ. Στικούδη: Αποκλειστικά στο TLIFE η νέα της δισκογραφική δουλειά!

Σου μιλήσαμε για αυτό εδώ και λίγο καιρό και η μεγάλη μέρα έφτασε! Η Κατερίνα Στικούδη ταράζει τα νερά της ελληνικής μουσικής σκηνής! Κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το τραγούδι “Μίλια μακριά” που αναμένεται να γίνει το hit του καλοκαιριού ενώ παράλληλα σου δίνει την δυνατότητα να αποκτήσεις δωρεάν μέσα από το TLIFE την τελευταία της δισκογραφική δουλειά! Το ολόφρεσκο full length street album με τίτλο “ Η γεύση της ζωής μου”.

/

Μπορείς μέσα από το TLIFE να κατεβάσεις δωρεάν τα 12 συνολικά τραγούδια του album, πολλά γνωστά αλλά και νέα tracks, συνεργασίες και μουσικές από τους πιο γνωστούς παραγωγούς της urbam μουσικής στη χώρα.

Κατέβασε δωρεάν το νέο album της Κατερίνας Στικούδη μόνο εδώ!

Η παγκόσμια τάση των διαδικτυακών street promos, πέρα από τις mainstream κυκλοφορίες, παίρνει νέα διάσταση. Στο album περιέχονται τα ήδη οπτικοποιημένα Οκ (δεν τρέχει τίποτα) και Σαν να μην υπάρχω, καθώς και το ολοκαίνουργιο clip Μίλια μακριά (Feat. Ablaze) που σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος.

/

Εκτός από τον Κύπριο Ablaze σε άλλα tracks συμμετέχουν o Zan Batiste, η Μαρία Μακρή, οι Aprooval Junkies kai oi NEBMA. Μουσικές από τους Prophet of Noise, Sheriff Francis, Party Crashers k Dj Rico που έχει και τη γενική επιμέλεια του album.

/

Στο νέο video clip του τραγουδιού “Μίλια μακριά”, που μπορείς να δεις αποκλειστικά από το TLIFE, το make up ανέλαβε η Βάσω Νακοπούλου, τα μαλλιά ο Στέφανος Βασιλάκης, τα νύχια επιμελήθηκε η Άννα Αλμπανη ακολουθώντας τη νέα hot τάση στο μανικιούρ, τα τρουκς ενώ το styling το επιτυχημένο δίδυμο Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.( Δες φωτογραφίες από τα backstage του video clip). “Όσο κουραστικά και να είναι μερικές φορές, όταν έρχεται το αποτέλεσμα νιώθω πολύ δημιουργικά”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο TLIFE η Κατερίνα για το πόσο απολαμβάνει τα γυρίσματα των video clip.

Δες εδώ το μοναδικό αποτέλεσμα!

*Η φωτογράφιση στην πισίνα έγινε στο Sunny Sports Club για τις ανάγκες της συνέντευξής της στο TLIFE. To styling ανέλαβαν οι Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας ενώ τα ρούχα της Κατερίνας είναι όλα από το T-shop.

Read More

And More