Alessandra Ambrosio: Διακοπές στη Μύκονο και διασκέδαση στον “Ρέμο” της Αιγύπτου στην Ψαρού!

Ο πανέμορφος άγγελος της Victoria Secret, βρίσκεται μαζί με τις φίλες της στη Μύκονο. Μαζί της είναι και ο αρραβωνιαστικός της, Jamie Mazur αλλά και η κολλητή της φίλη κι επίσης διάσημο μοντέλο, Ana Beatriz Barros.

Το νησί των ανέμων έχει και φέτος την τιμητική του, καθώς δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που το προτίμησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Καθημερνά η Αlessandra απολαμβάνει τα πεντακάθαρα νερά του νησιού και κυρίως της Ψαρού και δεν χορταίνει την περιποίηση του γνωστού μαγαζιού που βρίσκεται στη συγκεκριμένη παραλία. Πρόσφατα μάλιστα ο φακός του TLIFE την απαθανάτισε να απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ στην ξαπλώστρα της.



Η Μύκονος στο Instagram του πασίγνωστου μοντέλου!

Φυσικά η Αlessandra δεν μπορούσε να μην απαθανατίσει τα πανέμορφα τοπία της Μυκόνου και να μην ανεβάσει στιγμιότυπα στο Instagram της.

Η άφιξη με τις φίλες της…

Oι σέξι πόζες επιβάλλονται!

Τα νυχτοπερπατήματά της

Το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε στα πρώτα τραπέζια του Nammos ακούγοντας τον “Ρέμο” της Αιγύπτου όπως χαρακτηρίζεται, Αμρ Ντιάμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες το μπουκάλι κόστιζε 750 ευρώ ενώ η είσοδος άρχιζε από τα 220 ευρώ συμπεριλαμβανομένου μόνο του finger food! Οι Άραβες βέβαια στο νησί είναι… πολλοί αυτή την περίοδο.

Eκεί φαίνεται πως συναντήθηκε και με το κορίτσι του δικού μας Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ . Το εξίσου πανέμορφο μοντέλο, ανέβασε μια φωτογραφία στο δικό της Instagram, ποζάροντας δίπλα στην Αlessandra.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε κι ο Αντώνης Ρέμος, γράφοντας για τη γυναίκα της ζωής του: “Άγγελοι υπάρχουν πολλοί. Άγγελος ένας!”

H Alessandra ανέβασε κι ένα βίντεο από τη βραδιά…


Night #concert #amrdiab #psarou #mykonos #fireworks #arabicmusic #nammos

Σύμφωνα με την Espresso, οι εκατομμυριούχοι φαν του Αιγύπτιου έπιναν, κερνούσαν κι έκαναν πόλεμο με τις σαμπάνιες που έφταναν μέχρι και τα 120.000 ευρώ το μπουκάλι. Αγόρια και κορίτσια με χρυσό body painting δεν προλάβαιναν να κουβαλάνε στα πρώτα τραπέζια τις υπερμεγέθεις μποτίλιες των 15 λίτρων που κόστιζαν 60.000 ευρώ, ενώ ήταν καλυμμένες με φύλλα χρυσού. Αξίζει να αναφέρουμε πως ένας εκ των υπευθύνων της συγκεκριμένης εταιρείας σαμπάνιας έκανε εκείνο το βράδυ λογαριασμό πάνω από 100.000 ευρώ.

Δες βίντεο από την βραδιά!

Read More

And More