Ελ. Χατζίδου: Οι πρόβες για το DWTS 4, το σχόλιό της για την πλαστική και το ξεκίνημα στο Posidonio! Το TLIFE στο καμαρίνι της

Η ανατροπή στο τραγουδιστικό σχήμα του νυχτερινού κέντρου Posidonio με την αποχώρηση της Μαριάντας Πιερίδη έφερε ένα νέο πρόσωπο στο πάλκο, την Ελένη Χατζιδου!

Η… ωραία Ελένη όμως δεν περιορίζεται μόνο στο να τραγουδάει αφού φέτος το πρόγραμμά της περιλαμβάνει και…χορό, καθώς είναι μία από τους διαγωνιζόμενους του σόου “Dancing with the stars”!

Το TLIFE τρύπωσε στο καμαρίνι της και κατέγραψε την προετοιμασία της όμορφης τραγουδίστριας πριν βγει στη σκηνή ενώ σού αποκαλύπτει και το υπαινικτικό σχόλιο της Ελένης και τη χιουμοριστική φωτογραφία της με την οποία απαντά στα σχόλια που έχουν ακουστεί για το ότι είναι μία άλλη μετά την επέμβαση στη μύτη!


Η όμορφη Ελένη αφήνεται στα έμπειρα χέρια της Σοφίας Δριστέλα η οποία επιμελείται τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ της.


Πανέτοιμη και πανέμορφη, η Ελένη είναι έτοιμη να κατακτήσει το κοινό της.


Μία ακόμη πόζα για το φακό του TLIFE!


Οι τελευταίες πινελιές στα μαλλιά…


Πανέμορφη και πανέτοιμη…


…. αλλά και με πολύ κέφι, η Ελένη βγαίνει στην πίστα.


Και φυσικά δίνει τον καλύτερό της εαυτό!


Και με τέτοιο κέφι οι θαμώνες ξεσηκώνονται!


Άλλη μία μοναδική και σέξι εμφάνιση της Ελένης με τον μακιγιέρ και τον ενδυματολόγο της να την περιποιούνται!


Απλά… κούκλα!


Και πολύ ναζιάρα για το φακό μας!


Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη Χατζίδου στο Instagram από τις εξαντλητικές πρόβες του DWTS με το σχόλιο: “Τι εννοείτε δε μοιάζω με την παλιά Ελένη?????” υπαινισόμενη τα όσα έχουν ακουστεί για το ότι έχει γίνει αγνώριστη μετά την πλαστική επεμβάση που έκανε.

Read More

And More