A. Λιβαθυνού στο TLife: “Δεν το περίμενα ότι θα αναλάβω το ΤV Weekend”

Η ομάδα του “TV Weekend” έκανε σήμερα την πρώτη της πρόβα για την νέα σεζόν με την καινούρια παρουσιάστρια. Η Άννα Λιβαθυνού επιλέχθηκε να είναι αυτή που θα αντικαταστήσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο τιμόνι της εκπομπής τα Σαββατοκύριακα.

Η ομάδα που θα πλαισιώνει την Άννα είναι η Ελεάνα Τριφύδου, ο Δημήτρης Σαράντος, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Μιχάλης Ροδόπουλος και ένα πρόσωπο έκπληξη! Η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής είναι πολύ ενθουσιασμένη με το νέα της καθήκοντα και μιλώντας στο TLife δήλωσε: “Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα. Όλες οι κοπέλες που δοκιμάστηκαν για την θέση αυτή ήταν πάρα πολύ καλές αλλά η διεύθυνση του καναλιού αποφάσισε να μου δώσει μία μεγάλη ευκαιρία, το βάρος της οποίας αισθάνομαι πολύ έντονα.”

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να επιβεβαιώσω την επιλογή των υπευθύνων του καναλιού, τους οποίους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Μαζί με μία πολύ ισχυρή ομάδα που δουλεύει σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλοι μαζί γιατί η εκπομπή δεν είναι ποτέ ένας αλλά είναι ομαδική δουλειά και χαίρομαι πάρα πολύ και για την ομάδα που με πλαισιώνει”, συνεχίζει η Άννα.

Read More

And More