Ποια είναι η Ελληνίδα που κρύβεται πίσω από την Patty;

Η Ελληνίδα που “δανείζει” τη φωνή της στην μικρή Patty, τη νέα σειρά του Mega, που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, μιλά στο TLIFE για την πρωταγωνίστρια της σειράς και το ρόλο που έχει αναλάβει να μεταγλωτίσει.

Ο λόγος για την Υρώ Μιχαλακάκου που αυτό το χειμώνα “δανείζει” τη φωνή της στην μικρή Patty. Η Υρώ είναι μια ηθοποιός δραστήρια και με έντονη αίσθηση του χιούμορ που αγαπά τα παιδιά και λατρεύει τη ζωντάνια της Patty.
H Patty είναι ένα κλασσικό παιδί, που διαθέτει την αθωότητα της ηλικίας της. Κάνει σκανταλιές στο πλαίσιο του φυσιολογικού και αντιδρά, όπως ένα κορίτσι που έρχεται από την επαρχία και προσπαθεί να προσαρμοστεί στους ρυθμούς της πόλης”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Υρώ Μιχαλακάκου.
Παράλληλα, η ίδια αποκαλύπτει πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. “Θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Η Patty φέρεται ως έφηβη που γνωρίζει τον έρωτα σ’ όλη την αθωότητά του και έχει ν’ αντιμετωπίσει την αντίπαλό της, την Antonella”, αναφέρει και προσθέτει: “Η Patty δεν είναι ένα αφελές κορίτσι. Απλώς η αντίζηλός της είναι μια έφηβη που βιάζεται να μεγαλώσει. Συμπεριφέρεται σαν “μικρομέγαλο”, τη στιγμή που η Patty προσπαθεί να ζήσει την κάθε στιγμή της ζωής της”.
Ακόμη, για τα πρότυπα του καλού και του κακού, του όμορφου και του άσχημου, η Υρώ υπογραμμίζει πως κανένας δεν είναι πολύ καλός ή πολύ κακός. “Η Patty θα δούμε πως αντιδρά στην πορεία. Είναι το παιδί που θα πει και ψέματα στην μαμά της, θα κάνει και αταξίες. Απλώς η Antonella εκμεταλλεύεται την αθωότητά της”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για το πρότυπο της ομορφιά, δεν διστάζει να πει πως είναι κάτι που συναντάμε παντού. Δεν επηρεάζει μόνο τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. “H Patty δεν είναι άσχημη, απλώς φοράει σιδεράκια και έχει την εμφάνιση της επαρχιώτισσας. Αλλά γρήγορα όλοι θα την αγκαλιάσουν”, αναφέρει.

Όσον αφορά την πορεία της σειράς, η ίδια πιστεύει πως θα έχει επιτυχία στη χώρα μας, όπως είχε και στο εξωτερικό. “Η σειρά απευθύνεται σ’ ένα κοινό κάτω των 15 χρόνων. Είναι μια χαρούμενη σειρά με μουσική, χορό και τραγούδι”, λέει.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρει ότι βρίσκεται ήδη έξι χρόνια στην μεταγλώτιση και έχει κάνει και άλλους δραματοποιημένους ρόλους, αλλά και πολλά κινούμενα σχέδια. Αυτό, όμως, που της άρεσε πιο πολύ στη μεταγλώτιση της Patty, είναι πως ακόμη και οι φίλοι της δεν αναγνωρίζουν πως εκεινη βρίσκεται πίσω από τη φωνή της πρωταγωνίστριας. “Όταν βρέθηκα με τους φίλους μου και είδαμε τα πρώτα επεισόδια, προσπαθούσα να τους πείσω πως εγώ έχω κάνει τη μεταγλώτιση στην Patty”, λέει με μια δόση χιούμορ.
Τέλος, όσον αφορά την πορεία της στο χώρο του θεάματος, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρει πως έχει κάνει guest εμφανίσεις στη σειρά “Γοργόνες” και “Παρά Πέντε”, αλλά αυτή τη χρονιά συνεχίζει μαζί με την Σοφία Καραγιάννη , τη σκηνοθεσία στην παράσταση “Μην παίζεις με τα χώματα”. “Ξεκινάμε στις 12 Οκτωβρίου τις παραστάσεις στο studio Μαυρομιχάλη”, υπογραμμίζει.

Read More

And More