Freaky Fortune: Ξεφυλλίζουμε το προσωπικό τους album λίγο πριν την Eurovision!

Ο ελληνικός τελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου και όλοι οι συντελεστές βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών. (Δες εδώ όσα έχουν προγραμματιστει για την μεγάλη βραδιά) Ανάμεσα στους 4 υποψήφιους που θα διεκδικήσουν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό είναι και οι Freaky Fortune. (Δες εδώ την επίσημη ανακοίνωση για τον ελληνικό τελικό)

Ένα νέο πολλά υποσχόμενο συγκρότημα που αποτελείται, από τον Νικόλα Ραπτάκη και τον Θεόφιλο Πουζμπούρη. To TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τις προσωπικές στιγμές των δύο τραγουδιστών και όχι μόνο! Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα λοιπόν…

Οι Freaky Fortune από πολύ μικρή ηλικία σπουδάζουν μουσική. Ο Θεόφιλος Πουζμπούρης παίζει κιθάρα και πιάνο και έχει πτυχίο ανώτερων θεωρητικών και ειδικού αρμονίας, ενώ ο Νικόλας Ραπτάκης σπουδάζει φωνητική στο Εθνικό ωδείο.

Το συγκρότημα σχηματίστηκε πριν από τρία χρόνια, τον Μάρτιο του 2011 και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να συνθέτουν τα δικά τους κομμάτια σε pop και dance ρυθμούς και να κάνουν διασκευές σε διεθνείς επιτυχίες.

Έγιναν γρήγορα γνωστοί στην διεθνή διαδικτυακή κοινότητα με εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube, ιδιαίτερα αφότου κέρδισαν σε διαγωνισμό του διάσημου blogger Perez Hilton, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από την πιο δηλητηριώδη γλώσσα του Χόλυγουντ. Τότε, είχαν μιλήσει στο TLIFE για τα συναισθήματά τους! “Ο ίδιος ο Perez Hilton ανακοίνωσε τη νίκη μας μέσω του site του και δήλωσε ενθουσιασμένος για τον τρόπο που διασκευάσαμε το κομμάτι και για το προσεγμένο βίντεο που κάναμε για αυτό, λέγοντας πως είναι σίγουρος πως θα αρέσει πολύ στην Katy Perry . Μας έδωσε και προσωπικά συγχαρητήρια στο twitter. Όλο αυτό είναι κάτι που ακόμα πραγματικά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε”, μας είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το 2012 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single τους με τίτλο «Our Destiny» το οποίο αποτέλεσε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών chart.

Ακολούθησαν τα single «Stronger» και «This Summer This life» που αγαπήθηκαν από κοινό και ραδιόφωνο.

Παρά το σύντομο της πορείας τους, έχουν είδη εμφανιστεί στο πλάι του Γιώργου Μαζωνάκη, της Δέσποινα Βανδή, της Τάμτα και της Ελένης Φουρέιρα.

Πέρα από τις συνεργασίες επί σκηνής, οι Freaky Fortune έχουν κάνει επιτυχημένα remix στην Demy, στις Μέλισσες, στην Τάμτα, στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στoυς REC.

Read More

And More