Μπήκαμε στις πρόβες του ελληνικού τελικού της Eurovision! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Απόψε θα γίνει ο μεγάλος ελληνικός τελικός της Eurovision και θα μάθουμε ποιος θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας που θα πάει στην Κοπεγχάγη. Λίγο πριν ανοίξει , όμως, η αυλαία στο Acro, το TLIFE βρέθηκε στις πρόβες και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το ραντεβού ήταν από το πρωί στη γνωστή μουσική σκηνή στην Ιερά Οδό, όπου βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και πολλοί από τους διάσημους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή για τα special 40 years celebrating acts του Eurosong 2014.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός με τους χορευτές και την ομάδα του ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί και υποδέχτηκε όλους τους φετινούς συμμετέχοντες ελέγχοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες των εμφανίσεών τους on stage. Μικρές διορθώσεις, κατάλληλες κινήσεις, απόλυτος συγχρονισμός και ένα άρτιο αποτέλεσμα ήταν ο στόχος του για κάθε act και το πέτυχε.

Έτσι, οι Freaky Fortune με τον RiskyKidd, ο Mark Angelo με την Josephine, η Κρυσταλλία και ο Κώστας Μαρτάκης είναι έτοιμοι να καταπλήξουν απόψε το κοινό με τα τραγούδια και τη σκηνική τους παρουσία.

Ακόμη, στη σκηνή θα ανέβουν η Ελπίδα με την Τάμτα, η Σοφία Βόσσου με την Demy, η Καλομοίρα με τον Claydee, η Καίτη Γαρμπή με τους Vegas, οι Melisses, οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα και ο Πασχάλης με την Μπέσσυ Αργυράκη, την Μαριάννα Τόλη και τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Αρχικά στην πρόβα συναντήσαμε την Ελπίδα με την Τάμτα σε μια ιδιαίτερη διασκευή ενός πολύ γνωστού τραγουδιού της Eurovision, με εκπληκτική κίνηση και μπαλέτο να τους πλαισιώνει.

Ακολούθησαν οι Πασχάλης, Μπέσσυ Αργυράκη, Μαριάννα Τόλη και Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που παρέδωσαν “Μαθήματα Σολφές” και χειροκροτήθηκαν από όλους όσους παρακολουθούσαν τις πρόβες, ενώ σειρά είχαν οι Melisses.

Λίγο πριν τις πέντε στην πρόβα έφθασε η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, που ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της πρόβας και τον Claydee για να ερμηνεύσουν τη νέα version του “My Secret Combination”.

Τέλος, λίγο πριν έρθουν η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Καπουτζίδη για την πρόβα generale, ανέβηκε στη σκηνή ο Ηλίας Κόζας με τους Koza Μostra και τον Αγάθωνα και μας έβαλαν για τα καλά στο κλίμα της Eurovision.

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες:


Τάμτα


Καλομοίρα


Στέλιος Λεγάκης


Πασχάλης, Μαριάννα Τόλη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς


Melisses


Μπέσυ Αργυράκη


Καλομοίρα, Claydee


Αγάθωνας Ιακωβίδης, Koza Mostra

Read More

And More