Στ. Τσιμτσιλή: Στο TLIFE οι λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!

H ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι, ειδικά αυτή την περίοδο! Διανύοντας τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένοντας την δεύτερη κόρη της, καθημερινά επιστρέφει από την “Happy Day” της από τον Alpha, στην αγκαλιά του συζύγου της Θέμη Σοφού και της κόρης της Νάγιας.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ήρεμη και πάντα λαμπερή! Αυτό που μας εντυπωσιάζει καθημερινά είναι οι σικ εμφανίσεις της! Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτές, ο στυλίστας Αντώνης Βοεράκος μίλησε στο TLIFE για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της Σταματίνας, αλλά και για το πώς είναι η ψυχολογία της αυτή την περίοδο.

Πώς γνωριστήκατε; “Με τη Σταματίνα είχαμε γνωριστεί πριν από περίπου τρία χρόνια, μετά από μια συνεργασία μας για ένα εξώφυλλο του Down Town. Mετά είχαμε πει να συνεργαστούμε αλλά έφυγα στο Λονδίνο και τώρα τα καταφέραμε. Είμαστε καθημερινά μαζί στην εκπομπή αλλά ό,τι έχει να κάνει και με τον τύπο είμαστε μαζί.”

Τώρα που είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης τι ζητάει η ίδια; “Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι απλά και άνετα τα ρούχα. Να μην τη δυσκολεύουν καθώς τα φοράει στην εκπομπή, γιατί κινείται, περπατάει, κάθεται… Θέλει να είναι σε άνετες γραμμές τα ρούχα και η ίδια απλή, σικ κι elegant. Ναι μεν φοράει κάτι απλό αλλά φροντίζει πάντα να φοράει ένα αξεσουάρ, ένα ωραίο παπούτσι κι αυτό πάντα να κάνει διαφορετικό το look της. Και κοιτάζει να είναι και κάπως πιο καλοκαιρινή τώρα που φτιάχνει ο καιρός.”

H εμφάνισή της στο “Μες στην Καλή Χαρά”, μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της

/

Τα σύνολά της τα διαλέγεις μόνος ή σε βοηθάει;
“Της πηγαίνω κάποια total looks και τα βλέπει. Όλα βέβαια γίνονται σε συνεργασία. Αν δεν δουλέψουμε μαζί, δεν γίνεται τίποτα.”

Υπάρχει κάτι που ζηλέυει τώρα που είναι γκυος; Τακούνια ας πούμε φοράει…: “Ναι φοράει γιατί της είναι πολύ εύκολο να τα περπατάει, είναι κάτι που “το ‘χει”. Απλά δεν θέλει να τα φοράει καθημερινά. Θέλει να φοράει και στρωτά, ξεκούραστα παπούτσια. Η Σταματίνα μπορεί να είναι έγκυος αλλά δεν έχει πάρει πολλά κιλά… Έτσι όλα τα αέρινα ρούχα που είναι στη μόδα μπορεί να τα φορέσει και το υπόλοιπο σώμα της, πέρα από την κοιλιά της, της επιτρέπει να φοράει ρούχα που φορούσε και πριν. Δεν δυσκολεύται ιδιαιτέρως.”

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη
/

Ούτως ή άλλως έχει και άποψη δική της για τη μόδα. Είναι πολύ δυνατή! Ενημερώνεται πολύ, διαβάζει περιοδικά, sites… Kαι μετά τα συζητάμε πολλές φορές μαζί.”

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της φόρεσε ένα από τα αγαπημένα της μέχρι τώρα tops. Είναι Ferragamo και το λάτρεψε!
/

Ποια είναι τα αγαπημένα της brands; “Της αρέσουν πάρα πολύ οι οίκοι Ferragamo, οι Dolce & Gabbana, αλλά και τα ρούχα της αλυσίδας Zara, επειδή είναι τα ρούχα εύκολα, καλοραμμένα, μονόχρωμα… Γενικά της αρέσουν πολύ τα μονόχρωμα.”

Αριστερά με Cristina Beautiful Life top και δεξία με Ferragamo top και Sparkle παντελόνι
/
Γενικά πώς είναι η Σταματίνα στη συνεργασία της; “Μπορώ να πω πως είναι καταπληκτικό παιδί και σίγουρα αναπτύσσεται μια δυνατή φιλία μεταξύ μας. Είναι φοβρός άνθρωπος. Αν και είναι έγκυος και προσέχει το μωράκι της, είναι πολύ ήρεμη γενικά.”

Με Diane Von Furstenberg φόρεμα
/
Με ρούχα Wildwood και παπούτσια Maison Martin Margiela
/
Φόρεμα σχεδιασμένο από τους MiRo
/

Mε Pink Sands τουνίκ και παντελόνι Zara

/
Mε tshirt Antonios Voerakos και φούστα Alexander wang. Παπούτσια Tod’s
/

Mε φόρεμα Christina Beautiful Life και Manolo Blahnik σανδάλια
/

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Σταματίνας επιμελείται ο Δημήτρης Σταματίου αλλά φυσικά βάζει και η ίδια τις τελευταίες πινελιές.
/

Read More

And More