Αλ. Μπουρδούμης στο TLIFE: Χαίρομαι που δουλεύω παρά την κρίση!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε τη φετινή σεζόν στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για το ρόλο του, τα γυρίσματα της σειράς και τα σχέδιά του για το χειμώνα.

Στο ρόλο του Στέφανου θα δούμε το φετινό χειμώνα το γνωστό ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, μετά και την αποχώρηση του Όθωνα Μεταξά από το επιτυχημένο σήριαλ του Mega. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συμμετέχει στη “Ζωή της άλλης” και μας αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον Στέφανο Γαλανό, τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά.
Αυτή τη χρονιά θα δούμε τον Στέφανο να προσπαθεί να ξανακερδίσει την αγάπη της Ελπίδας και την Ξένια να προσπαθεί να ξανακερδίσει την αγάπη του Στέφανου. Ένα γαϊτανάκι του έρωτα κατά κάποιον τρόπο”, λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι ο Στέφανος προσπαθεί να διεκδικήσει την Ελπίδα για να ξεσκεπάσει την Ξένια. Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει πως ο ήρωας που υποδύεται θα ξεδιπλώσει και άλλα θέματα που απασχολούν τη ζωή του και θα επιστρέψει πιο δυναμικά στη σειρά.
Για το αν έχει κοινά στοιχεία με τον τηλεοπτικό “Στέφανο”, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης υποστηρίζει πως ο κάθε ηθοποιός έχει τη δική του προσωπικότητα και με βάση αυτό προσαρμόζεται στον κάθε ρόλο. Έτσι σε κάθε ρόλο που υποδύεται του αρέσει να δίνει την προσωπική του πινελιά. “Μια δασκάλα μου έλεγε ότι οι ρόλοι είναι μαύρα στίγματα σε λευκό χαρτί και παίρνουν ζωή από εσένα”, αναφέρει χαρακτηριστικά και παραδέχεται ότι η προσωπικότητα είναι αυτή που καθορίζει το ρόλο.
Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει δυσκολία στο να αναλάβει το ρόλο που είχε ξεκινήσει την πρώτη χρονιά, κάποιος άλλος ηθοποιός. “Στον κόσμο ανακοινώνεται ότι εγώ θα υποδυθώ το ρόλο του Στέφανου Γαλανού και αυτό είναι όλο. Δεν νομίζω ότι πρόκειται να υπάρξει κάποια παρερμηνεία, αφού από την αρχή της σεζόν θα είμαι εγώ σ’ αυτήν τη θέση”, υπογραμμίζει. Ενώ, προσθέτει πως θεωρεί συχνό φαινόμενο την αλλαγή ηθοποιών σε κάποιους ρόλους από τη μια χρονιά στην άλλη, είτε γιατί θέλει να αποχωρήσει κάποιος ηθοποιός, είτε γιατί η παραγωγή αποφάσισε να τον αντικαταστήσει γαι να μην κουράσει τον κόσμο.
Ακόμη, για το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι πολύ καλό και οι ηθοποιοί δρουν με εξαιρετικό επαγγελματισμό. “Έχω ξαναπαίξει σε καθημερινή σειρά και στο μόνο που διαφέρει από ένα εβδομαδιαίο σήριαλ είναι ο χρόνος προετοιμασίας. Οι ώρες γυρισμάτων είναι πολύ περισσότερες”, αναφέρει και προσθέτει πως στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Κάτια Δανδουλάκη και την Ευδοκία Ρουμελιώτη.
Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου, ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που τον σταματούν και του μιλούν οι θαυμαστές του. “Μου μιλούν και με χαιρετούν στο δρόμο, έρχονται στο καμαρίνι στο θέατρο και μου ζητούν αυτόγραφο και αυτό με κάνει χαρούμενο γιατί μου δείχνουν πως βλέπουν τη δουλειά μου και τους αρέσει”, λέει χαρακτηριστικά.
Για την οικονομική κρίση που έχει πλήξει ακόμη και το χώρο της τηλεόρασης, ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που έχει δουλειά. “Είμαι χαρούμενος που δουλεύω σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία. Το ότι βρίσκομαι σε αυτήν τη θέση σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν σ’ εμένα και θεωρούν σημαντική την πορεία μου στο χώρο, αλλά στην περίοδο που βρισκόμαστε είναι καλό το ότι συμμετέχω σε ένα τόσο επιτυχημένο σήριαλ”, σημειώνει και προσθέτει πως εύχεται να αλλάξουν τα πράγματα και το κοινό να αγαπήσει ξανά τις σειρές. “Οι τηλεθεατές θέλουν να δουν μια καλή προσπάθεια και ένα καλό αποτέλεσμα στην τηλεόραση, Βαρέθηκαν τα reality. Για ‘μένα υπάρχουν ακόμη καλές παραγωγές, όπως το “Νησί” στο Mega και εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα”, αναφέρει.
Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια, ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί, ωστόσο, δηλώνει πως είναι καλά και αυτό τον βοηθά και στη δουλειά του. “Συνήθως δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές οι φωτογραφίες είναι εκεί και τα λένε όλα. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι κάλα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, φέτος το χειμώνα θα ξεκινήσει θεατρικές παραστάσεις το δεκέμβριο στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Λεωφορείο ο Πόθος”, το αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς, όπου θα υποδυθεί τον Στάνλει Κοβάλσκι με παρτενέρ του την Κάτια Γέρου που θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Μπλανς Ντιμπουά.

Read More

And More