Τατιάνα Μπλάτνικ: Τέλος η συνεργασία με τον οίκο μόδας!

Έληξε όπως φαίνεται η συνεργασία της Τατιάνας Μπλάτνικ με την εταιρεία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μόδας Diane Von Fustenberg, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως event planner.

Όπως αποκαλύπτει συνεργάτιδά της στο TLIFE, η Τατιάνα είχε τελειώσει φιλικά τη συνεργασία της με τον λαμπερό οίκο μόδας από τον Ιούλιο, με σκοπό να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις ετοιμασίες του γάμου της, στις Σπέτσες. Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού, που έγινε στο νησί του Αργοσαρωνικού και αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς μονοπώλησε το χρόνο της, τους τελευταίους μήνες.

Το λαμπερό ζευγάρι αφού ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια μοναδική τελετή στη Μητρόπολη των Σπετσών, τον Άγιο Νικόλα, έφυγε για το ταξίδι του μέλιτος. Ο Νικόλαος και η αγαπημένη του Τατιάνα φαίνεται πως αυτήν την περίοδο, περνούν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και χαίρονται τον έρωτα τους.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η συνεργάτιδα του ζευγαριού, η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τα μελλοντικά της σχέδια. “Το σίγουρο είναι πως θέλει να εργαστεί στο χώρο της μόδας και των δημοσίων σχέσεων. Ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα επιστρέψει στον οίκο της Furstenburg”, δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι αφού περάσουν λίγες μέρες και οι δυο τους επιστρέψουν στην κανονική ροή του προγράμματός τους, η Τατιάνα θα αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.


Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Diane Von Fustenberg!

Read More

And More