Τι λέει η Αθηνά Οικονομάκου στο TLIFE για την πρεμιέρα της “Ζωής της άλλης”!

Σήμερα ανοίγει η αυλαία για τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Mega “Η Ζωή της άλλης”, που θα βρίσκεται στην prime time του καναλιού και θα προβάλλεται καθημερινά στις 9 το βράδυ. Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά στο TLIFE για την αποψινή πρεμιέρα.

Τη φετινή χρονιά θα δούμε τους αγαπημένους ήρωες σε νέες περιπέτειες, με περισσότερες ίντριγκες, έρωτες, πάθη, μυστικά, συγκρούσεις και συνωμοσίες. Οι απρόσμενες εξελίξεις και τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν αναστατώνουν φέτος τις ζωές των πρωταγωνιστών, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.
Η ταλαντούχα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου που υποδύεται την “Ξένια” αποκαλύπτει πως στο πρώτο επεισόδιο της φετινής χρονιάς, το οποίο θα έχει και μεγαλύτερη διάρκεια θα δούμε πολλές εξελίξεις, που θα μας καθηλώσουν. “Ξεκινάμε δυναμικά και κάνουμε μια καλή αρχή απόψε”, αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν θα είναι λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια. Θα έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς και πολλές εξελίξεις. Θα εμφανιστούν τα νέα πρόσωπα της σειράς και οι νέοι χαρακτήρες που θα έρθουν να ταράξουν την ηρεμία των πρωταγωνιστών”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η ίδια δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινά ο δεύτερος κύκλος των επεισοδίων και περιμένει να έχει την ίδια επιτυχία με πέρσι. “Έχουμε κάνει καλή δουλειά και ελπίζω το αποτέλεσμα να αρέσει και στους θεατές. Εύχομαι να έχουμε την ίδια επιτυχία με πέρσι”, σημειώνει χαρακτηριστικά.
Για το ρόλο της Ξένιας αποκαλύπτει ότι θα την δούμε όλες τις πλευρές του χαρακτήρα της, αυτήν τη χρονιά. “Θα δούμε και τις καλές και τις κακές στιγμές της Ξένιας. Θα δούμε και την κακιά Ξένια που προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στους γύρω της, αλλά θα δούμε και τις πιο ευαίσθητες πλευρές της. Θα την δούμε να καταρρέει, να πληγώνεται και να ξαναπατάει στα πόδια της”, υπογραμμίζει.

Όσο για το που θα βρίσκεται εκείνη απόψε το βράδυ που θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς, η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει πως δεν θα δει το πρώτο επεισόδιο, καθώς θα βρίσκεται στα γυρίσματα. “Δεν έχω άγχος για την πρεμιέρα γιατί ξέρω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Παρόλα αυτά εγώ δεν θα καταφέρω να δω το πρώτο επεισόδιο γιατί θα βρίσκομαι σε γύρισμα”, συμπληρώνει.

Δες το trailer της σειράς “Η Ζωή της άλλης”:

Read More

And More