Κ. Καπετανίδης στο ΤLIFE: “Με κλέψανε αλλά δεν έχω τίποτα να φοβάμαι”

Ο Κώστας Καπετανίδης έπεσε θύμα κλοπής την Δευτέρα δύο φορές. Εκτός από το κινητό του τηλέφωνο το οποίο έχασε σταματώντας σε ένα περίπτερο να πάρει κάποια πράγματα. Συνειδητοποίησε φεύγοντας από κει ότι έχασε το iPhone και το πορτοφόλι του και φυσικά όταν γύρισε το κινητό είχε κάνει φτερά! Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, το βράδυ που γύρισε στο σπίτι, δεν πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ ως συνήθως και το αποτέλεσμα ήταν να του το κλέψουν.

Ωστόσο ο σκηνοθέτης και κριτής του “Greek Idol” παραμένει αισιόδοξος: “Δεν είναι τίποτα τρομερό, γύρω μας γίνονται πολλά πράγματα και δεν θέλω να δώσω έκταση. Έτσι όπως είναι τα πράγματα λόγω της κρίσης, είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που υποφέρει.”

“Ας μην είμαστε αχάριστοι. Γύρω μας γίνονται τόσα πολλά, στο κάτω κάτω εγώ θα αποζημιωθώ για το αυτοκίνητο ενώ γύρω μας υπάρχουν τόσα σοβαρά προβλήματα”, συμπληρώνει στο TLIFE o Κώστας Καπετανίδης. “Δεν είχα τρομερά πράγματα απλά τελειώς προσωπικές στιγμές που δεν θα ήθελα να βγουν προς τα έξω. Δεν είχα κάτι που να φοβάμαι. Είχα πολλά email από την δουλειά μου, τηλέφωνα και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές”, διευκρινίζει ο ίδιος.

Μάλιστα έχει φροντίσει ήδη να κινηθεί νομικά έτσι ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν πρόβλημα από τα στοιχέια που υπάρχουν μέσα στο κινητό του τηλέφωνο. Έχει κάνει μήνυση και οτιδήποτε βγει στην δημοσιότητα θα τιμωρηθεί ο ένοχος: “Φαντάζομαι πως θα φανούν έξυπνοι γιατί έχω κάνει όλες τις διαδικασίες να μπλοκάρω και να ενημερώσω την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.”

Read More

And More