Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας μιλάνε στο TLIFE για το “Πρωινό μου”!

Μετά από το ρομαντικό γάμο και την απόφαση τους να πορευθούν μαζί στη ζωή, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ετοιμάζονται να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Mega και να μας σερβίρουν από τη Δευτέρα το “Πρωινό μου”!

Πρώτοι καλεσμένοι τους θα είναι το ζευγάρι του Λουκά και της Νόρας από τα “Μυστικά της Εδέμ“. Ο Παναγιώτης Πετράκης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη θα κάνουν ποδαρικό στο “Πρωινό μου!”, γεμίζοντας το πλατό με την μοναδική ζωντάνια που τους χαρακτηρίζει.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής, οι δυο παρουσιαστές μίλησαν στο TLIFE για το τι θα δούμε τη φετινή σεζόν, το άγχος των πρώτων ημερών και τη συνύπαρξή τους στο πλατό.
Έχουμε δημιουργικό άγχος. Η ομάδα ρολάρει πολύ καλά όλα δουλεύουν καλα πέρα από το αρχικό άγχος. Κάναμε ένα trailer που μας άρεσε πολύ και βλέπουμε ότι αρέσει και στον κόσμο και φιλοδοξούμε το περιεχόμενο της εκπομπής να είναι αντάξιο με το trailer”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.
Όσον αφορά το τι διαφορετικό θα δούμε από το ζευγάρι που αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του καναλιού, ο γνωστός παρουσιαστής αποκαλύπτει ότι θα υπάρχει φρέσκιες ιδέες και πολλά μοντέρνα στοιχεία.
Είναι πιο μοντέρνο αυτό που θα κάνουμε στο Mega. Θα υπάρχει ένα ωραίο σκηνικό και κάποιες νέες και διαφορετικές ιδέες σε σχέση με αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Δεν θα λήψουν οι κλασσικές στήλες που έχει μια πρωινή εκπομπή, όπως η μαγειρική, τα ζώδια, στήλες που ο κόσμος αγαπά. Θα προσπαθήσουμε, όμως να τις δούμε με διαφορετική ματιά και φιλοδοξούμε και ο τρόπος παρουσίασης μας να κάνει τη διαφορά”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: “Είναι μια διαφορετική πιο φρέσκια ματιά και μπαίνουμε με πολύ κέφι σ’ αυτό που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και ελπίζουμε να έρθει και ο κόσμος μαζί μας”.
Ωστόσο, ο ενθουσιασμός και τον δυο είναι μεγάλο, μάλιστα η Φαίη Σκορδά με ανανεωμένο λουκ, που της πρότεινε ασφαλώς ο φίλος και hair stylist της Δημήτρης Γιαννέτος, ανυπομονεί να ξεκινήσει η εκπομπή. “Έχω μεγάλο ενθουσιασμό. Θέλω πολύ να ξεκινήσουμε, Πιστεύω πολύ σ’ αυτό που έχουμε ετοιμάσει. Όσο για το πόσο χαρούμενη πρέπει να είμαι θα δείξει.”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.
Ακόμη, για τη συνύπαρξη του με την σύζυγό του Φαίη Σκορδά στο πλατό ό Γιώργος Λιάγκας δηλώνει πολύ χαρούμενος. “Μέχρι στιγμής είμαι πολύ χαρούμενος, δεν νομίζω ν’ αλλάξει κάτι στην πορεία όμως. Στην αρχή είχαμε πολύ άγχος για το αν θα καταφέρουμε να συνυπάρξουμε. Στα γυρίσματα, πάντως και τις πρόβες τα πάμε εξαιρετικά καλά. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που έχω συμπαρουσιάστρια την Φαίη, που είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και εκτιμώ, από το να είχα μια άλλη συμπαρουσιάστρια. Ελπίζω και εύχομαι και η Φαίη να αισθάνεται το ίδιο”.
Το μοναδικό δίδυμο θα μας πει καλημέρα τη Δευτέρα το πρωί και μαζί τους θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και την Ράνια Αλευρά για τη δημοσιογραφική κάλυψη, ο Βασίλης Καλλίδης για την κουζίνα και η Βίκυ Παγιατάκη για τα άστρα!
Όσον αφορά τους καλεσμένους, μας υπόσχονται ότι θα είναι άνθρωποι που δεν βλέπουμε συχνά στην μικρή οθόνη και αγαπημένοι μας καλλιτέχνες θα αναλάβουν να μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους.
Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Read More

And More