Ποιες είναι οι “Κούκλες” του Mega;

Τι γίνεται όταν μια δυναμική δημοσιογράφος, μια νοικοκυρά από την επαρχία, μια μεγαλοαστή και ολίγον cougar και μια γυναίκα πρότυπο μητέρας και συζύγου συναντιώνται στη μικρή οθόνη;

Η απάντηση απλή… γίνονται οι “Κούκλες” που θα προβάλλονται το φετινό χειμώνα στο Mega, καθηλώνοντας το γυναικείο και όχι μόνο κοινό της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο λόγος για την Άννα (Μαρία Ζορμπά), την Κατερίνα (Λίνα Σακκά), την Κορίνα (Δήμητρα Ματσούκα) και την Μαρία (Ράνια Σχίζα), τέσσερις γυναίκες που επαναστατούν και αφήνουν τις σχέσεις του παρελθόντος που τις βασανίζουν για να κάνουν μια καινούρια αρχή. Η φιλία τους θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους και την πορεία τους.

Πρόκειται για 4 γυναίκες ηλικίας από 30 ως 40 χρόνων, που προσπαθούν να δείξουν ώριμες και κατασταλαγμένες, αλλά καταλαβαίνουν στο τέλος πως αυτό που έχουν στο μυαλό τους και πίστευουν ότι έχουν πετύχει στα ερωτικά τους, το γάμο και την οικογένειά τους… δεν είναι ακριβώς όπως το θέλουν!
Η Άννα είναι μια νοικοκυρά από την επαρχία που παίρνει μια ασυνήθιστη απόφαση… να το σκάσει από τη ζωή της! Έτσι, ανεβαίνει σ’ ένα τρένο κι έρχεται στην Αθήνα ψάχνοντας ένα νέο νόημα. Στο δρόμο της, όμως συναντά την Κορίνα, την Μιμή και την Κατερίνα και τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν για τη ζωή της και τις ζωές των υπολοίπων. Ένας γυναικολόγος, ένα τρακάρισμα κι ένα πάρτυ αλλαγής δεκαετίας είναι αρκετά για να τους δείξουν πως όλα γύρω τους αλλάζουν και ανατρέπονται. Εκείνες όμως, θα βρουν το κουράγιο να τα ακολουθήσουν;
Ποιες είναι όμως οι πρωταγωνίστριες της σειράς;

Λίνα Σακκά: Η υπερπροστατευτική μητέρα και σύζυγος

Η Λίνα Σακκά υποδύεται την Κατερίνα, μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο μητέρας και συζύγου και καλείται να νιώσει ισχυρές αναταράξεις στη ρόδινη ζωή της. H Κατερίνα ζει σ’ ένα αξιοζήλευτο σπίτι με έναν τέλειο άντρα (τουλάχιστόν έτσι νομίζει) τον Σπύρο (Θανάση Ευθυμιάδη), που γνωρίζει από το σχολείο και τους δύο γιούς τους, τον Μάνο, που είναι μέσα στην εφηβεία με κυκλοθυμικές συμπεριφορές και τον Βενιαμίν της οικογένειας Αλέξη, που είναι η κρυφή της αδυναμία… Η Κατερίνα είναι μεταφράστρια βιβλίων, μάνα, σύζυγος, νοικοκυρά και καλή φίλη για την παρέα της. Είναι μαγείρισσα, οργανώτρια, επόπτης των πάντων, δοτική και άνθρωπος της προσφοράς. Ωστόσο, μερικές φορές, γίνεται πιεστική χωρίς να καταλαβαίνει ότι οι χάρες που τόσο απλόχερα κάνει δεν είναι πραγματικά καλοδεχούμενες από τους αποδέκτες τους.
Στη σειρά θα έχω το ρόλο της Κατερίνας, μιας γυναίκας που έχει παντρευτεί από μικρή ηλικία και τώρα έχει οικογένεια και παιδιά. Η ιστορία αρχίζει από τη στιγμή που έχει τελειώσει το “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα” και η Κατερίνα βρίσκεται σε ηλικία 34 χρόνων, όταν το όνειρο της τέλειας οικογένειας που έχει χτίσει αρχίζει να καταρρέει”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Λίνα Σακκά σε συνέντευξή της στο TLIFE.
Δήμητρα Ματσούκα: Η γοητευτική δημοσιογράφος



Η Δήμητρα Ματσούκα θα βρεθεί στο ρόλο της Κορίνας, μια νεαρής δημοσιογράφου που δεν έχει παντρευτεί ακόμη, ψάχνει τον Mr Perfect και πέφτει πάντα, μα πάντα στον λάθος άντρα…
Είναι μια γυναίκα καριέρας με ιδιαίτερο δυναμισμό, που αυτοσαρκάζεται και έχει μια καρδιά που χωράει όλο τον κόσμο. Η Κορίνα είναι πολύ ευαίσθητη και δεν το κρύβει, θέλει να την αγαπούν όλοι και κυρίως να την ερωτεύονται οι άντρες, γιατί δεν ζει χωρίς αυτό. Η ουσία όμως είναι ότι είναι πολύ φορτική, παρορμητική και ψυχωτική, ανασφαλής παθολογικά με το σώμα και την εμφάνισή της. Φέρνει τους άντρες στα όρια τους και όταν ανακαλύπτουν την περίεργη ιδιοσυγκρασία της, απειλεί, γίνεται βδέλλα, δεν καταλαβαίνει το “όχι”. Ο καλός της χαρακτήρας δεν την εμποδίζει βέβαια στο να γίνει το “τρίτο” πρόσωπο σε ένα γάμο, υποκύπτοντας στο φλερτ ενός άντρα που οι προθέσεις του και οι διαθέσεις του ενδέχεται να μην είναι και τόσο “έντιμες”, με αποτέλεσμα να μπλέκει συνέχεια σε περιπέτειες.
Η Κορίνα μου είναι ένα πλάσμα αξιαγάπητο, όπως συνήθως συμβαίνει με τους ήρωες που έχουν συνηθίσει να χάνουν. Είναι δημοσιογράφος με εξαιρετική κατάρτιση, γνώσεις και σπουδές. Είναι φιλόδοξη και σοβαρή επαγγελματίας. Μα στην προσωπική της ζωή ζει σε έναν δικό της, μη ρεαλιστικό κόσμο”, αποκαλύπτει η Δήμητρα Ματσούκα για το ρόλο της στη σειρά.
Μαρία Ζορμπά: Η νοικοκυρά από την επαρχία

Η Μαρία Ζορμπά υποδύεται την Άννα, μια νοικοκυρά από την επαρχία που είναι για χρόνια παντρεμένη με τον Τάσο, τον οποίο γνωρίζει από παιδί και βρίσκεται εγκλωβισμένη σ’ ένα γάμο που δε θυμάται καν αν έγινε από έρωτα. Η Άννα είναι ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν αντιμιλά, δεν διεκδικεί και δεν έχει αυτοπεποίθηση. Μοναδική της παρηγοριά, ο γιος της ο Πέτρος, που μεγάλωσε πια και δεν την έχει και τόσο ανάγκη. Μόνιμος πονοκέφαλός της, η γκρινιάρα πεθερά της που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, προκειμένου να υπογραμμίσει την ανικανότητά της. Στα 40 χρόνια της συνειδητοποιεί πως αυτά που έχει ως τώρα δεν την “γεμίζουν” και παίρνει την απόφαση να φύγει για την Αθήνα, με σκοπό να συναντήσει τον δρ. Παπαϊωάννου, έναν γιατρό που έχει γνωρίσει μέσα από τα βιβλία του. Εκεί συναντά τις υπόλοιπες ηρωίδες και με τη βοήθεια της Κορίνας, αρχίζει να μεταμορφώνεται από απεριποίητη επαρχιωτοπούλα σε μια ελκυστική γυναίκα!
Η Μαρία Ζορμπά είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως αυτό που της άρεσε εξ’ αρχής στη σειρά ήταν το σενάριο. “Το πρώτα από όλα που με μάγεψε ήταν το σενάριο, πριν ακόμα μάθω ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα είναι στη σειρά. Έπειτα έμαθα τον σκηνοθέτη και θεωρώ τον Αλέξανδρο Πανταζούδη πολύ ταλαντούχο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ράνια Σχίζα: Η δυναμική επιχειρηματίας

Η Ράνια Σχίζα ενσαρκώνει το ρόλο της γοητευτικής και δυναμικής Μιμή. Είναι εντυπωσιακή, μορφωμένη, αριστοκράτισσα, επιτυχημένη επιχειρηματίας αν και η οικονομική κρίση θα φανεί ότι δεν κάνει διακρίσεις και θα της χτυπήσει την πόρτα. Λογική και αυτοκυριαρχία είναι τα στοιχεία με τα οποία κουμαντάρει τη ζωή της και το γραφείο εκδηλώσεων που έχει. Αυτά όμως δεν αρκούν όταν έχει να αντιμετωπίσει μία προβληματική οικογενειακή ζωή με μία νεαρή κόρη σε ανεξέλεγκτη φάση αλλά και έναν σύζυγο, τον Αντρέα (Σωκράτη Αλαφούζο) με τον οποίο η σχέση της περνά κρίση. Χωρίζει λοιπόν αποφασιστικά και απότομα, ενώ έχει δεσμό με έναν νεαρό παντρεμένο άντρα που τελικά δεν θα μείνει μαζί της. Έτσι θα μείνει μόνη με τις φίλες της προσπαθώντας να κάνει μια δική της αρχή…
Η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει από την αρχή πολύ ενθουσιασμένη με το σενάριο. “Είναι πολύ γυναικείο πράγμα, γι΄αυτό και πολύ ανδρικό. Μου άρεσε αυτό που διάβασα, διατρέχει τη ζωή των γυναικών από όταν βρέθηκαν σε αυτόν τον κόσμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ και οι “Κούκλες” θα έρθουν για να μαγέψουν το κοινό…

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς:

Σκηνή από τη σειρά!


Η Δήμητρα Ματσούκα στα γυρίσματα της σειράς!


Σωκράτης Αλαφούζος και Ράνια Σχίζα… μια σχέση που φθάνει στο τέλος!


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Λίνα Σακκά!

Read More

And More