Το πάρτυ της Ρούλας στο νέο της εστιατόριο!

To νέο εγχείρημα της Ρούλας Κορομηλά, βρίσκεται σε λειτουργεία και χτες η ίδια μαζί με την παρέα της πέρασε μία πολύ ωραία και δυνατή βραδιά! Ο λόγος για το νέο της restaurant-bar, Εclipse, στο Κολωνάκι.

H Ρούλα Κορομηλά μαζί με τον βραβευμένο σεφ του μαγαζιού, Γιάννη Μπαξεβάνη

Το περιβάλλον ήταν πολύ ευχάριστο, με ωραίο φαγητό και καλή μουσική, που έκανε τόσο την Ρούλα όσο και τους φίλους της, να χορεύουν ασταμάτητα.

Τα επίσημα εγκαίνια του μαγαζιού θα γίνουν σε περίπου 15 ημέρες ενώ χτες ήταν κάτι σαν ένα πάρτυ γνωριμίας των φίλων της Ρούλας με το νέο της χώρο…

Από το πλευρό της παρουσιάστριας δεν έλειπε ο αδερφός της Θανάσης, ενώ δεν ήταν και λίγοι οι φίλοι της από την τηλεόραση. Η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Θέμης Γωργαντάς αλλά και η Μαρία Ηλιάκη ήταν κάποιοι από αυτούς που δοκίμασαν τις γεύσεις του Eclipse, αλλά χόρεψαν και στους ρυθμούς του dj!

Η Ρούλα ήταν πολύ ευδιάθετη, μιλούσε με όλο τον κόσμο και δεν παρέλειψε να κάνει αιφνιδιαστική είσοδο στην κουζίνα του εστιατορίου και να δοκιμάσει από τα πιάτα των σεφ!

Στο πάνω μέρος του μαγαζιού βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου, ενώ κατεβαίνοντας μία εσωτερική σκάλα, μεταφέρεται κανείς σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο κι έτσι μπορεί να συνδυάσει φαγητό και χορό μαζί!

H Ρούλα παρέα με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας, δοκιμάζει τις γεύσεις

Read More

And More