Οι διάσημοι που τίμησαν τους Exclusive Designers!

Μόδα, glam, φλας, υψηλή ραπτική, celebrities! Η πρώτη μέρα της Athens Xclusive Designers Week τα είχε όλα! Το TLIFE ήταν φυσικά εκεί και ως χορηγός επικοινωνίας σου φέρνει όλες τις εξελίξεις!

Οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς το απόγευμα αφού η πρώτη επίδειξη του Νότη Παναγιώτου ξεκίνησε στις 17:30. Ακολούθησε η THEIA, ο Ioannis Guia, o Miltos και η βραδιά ολοκληρώθηκε με την επίδειξη του γαλλικού οίκου Guy Laroche.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Μarcel Marongiu τίμησε το ελληνικό κοινό του οίκου παρουσιάζοντας την Spring / Summer 2011 συλλογή του. Το συνεδριακό κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής φόρεσε τα καλά του για να υποδεχθεί τον αθηναικό κόσμο της μόδας.

Τα φλας των φωτογράφων έκλεψαν από τους σχειδαστές οι επώνυμοι προσκεκλημένοι:


Η Χριστίνα Παππά στην πρώτη σειρά της επίδειξη των σχεδιαστών Miltos και Guy Laroche. Η ίδια θα παρουσιάσει τη δική της συλλογή την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στις 19:30.


Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη με την ηθοποιό Αλίνα Κωτσοπούλου


H Σίσσυ Φειδά στην είσοδο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής φτάνει για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας των Miltos και Guy Laroche.


H Άντζελα Ευριπίδη με τον σχεδιαστή μόδας Νότη Παναγιώτου ο οποίος παρουσίασε τη συλλογή του για την Άνοιξη / Kαλοκαίρι 2011 ενώ παράλληλα ήταν και ο backstage coordinator του show. Ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από παρόμοιες εκδηλώσεις αφού έχει οργανώσει την Εβδομάδα Μόδας Κύπρου.


Η Ιωάννα Σουλιώτη βρέθηκε στις επιδείξεις των σχεδιαστών Miltos και Guy Laroche!

Η Δήμητρα Γαλάνη στην πρώτη σειρά της επίδειξη τoυ Έλληνα σχεδιαστή Miltos.

Read More

And More