Σ. Καλαθάς στο TLIFE: “Έρχονται πολλές εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ”

Μια μοναδική συνέντευξη στην οποία μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις της σειράς τα “Μυστικά της Εδέμ”, τα γυρίσματα και το ρόλο του Δημήτρη Μπέλλου που υποδύεται έδωσε ο ηθοποιός Στέλιος Καλαθάς.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά ο γνωστός ηθοποιός λέει το εξής: “Στα “Μυστικά της Εδέμ” υποδύομαι τον Δημήτρη Μπέλλο. Έναν επιτυχημένο επιχειρηματία που αφιερώνει μεγάλο μέρος της ζωής του στην δουλειά του και την καριέρα. Είναι σκληρός και αποφασιστικός, αλλά έχει κάνει πολλά λάθη στον έρωτα”.
Ο Δημήτρης Μπέλλος, αρχικά, ήταν ο σύντροφός της Νόρας (Αντιγόνη Δρακουλάκη) με την οποία έχει χωρίσει μετά τη σχέση της με τον Λουκά. Στον τρίτο κύκλο των “Μυστικών της Εδέμ”, τον βρίσκουμε παντρεμένο με την Νταίζη. Η ίδια, προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση, αλλά, όπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα είναι πολλές. “Ο Μπέλλος ήξερε τι σχεδιάζει η Νταίζη από την αρχή και είχε το σχέδιό του. Ο ρόλος του γυρίζει τούμπα και και θα δούμε πολλές εξελίξεις. Γενικά έρχονται πολλές ανατροπές στη σειρά”, υπογραμμίζει.
Όσο για την Νόρα, ο ίδιος αναφέρει: “Στη συγκεκριμένη σειρά όλα είναι πιθανά. Η Νόρα είναι μια γυναίκα που ο Μπέλλος είχε ερωτευτεί από την αρχή. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος”.
Στην ερώτηση για το ποιο είναι το κοινό στοιχείο με το ρόλο του στη σειρά, ο γνωστός ηθοποιός λέει το εξής: “Έχουμε κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύομαι. Είναι ένας άνθρωπος σοβαρός με χιούμορ. Έχει τη δυνατότητα να σου τραβήξει το ενδιαφέρον και μπορεί να σε μεταφέρει από μια κατάσταση σε μια άλλη με πολύ χιούμορ”.
Για το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρει πως πρόκειται για μια από τις καλύτερες δουλειές που έχει κάνει. “Το κλίμα στη σειρά είναι ό,τι καλύτερο τα 15 χρόνια που εργάζομαι ως ηθοποιός. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Η διάθεση είναι παρεΐστικη. Πολλές φορές τελειώνουμε τα γυρίσματα και δεν φεύγουμε από το πλατό”, αναφέρει.
Ακόμη, για το μυστικό της επιτυχίας της σειράς ο ίδιος δηλώνει: “Στην τέχνη δεν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας. Τα πάντα ξεκινούν από ένα δυνατό σενάριοΤο κοινό ακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από το σενάριο. Έτσι και στη συγκεκριμένη σειρά εκεί που νομίζεις ότι δολοφόνος είναι ο Α, ξαφνικά γίνεται κάτι και έρχονται όλα τούμπα και ανατρέπονται.”, σημειώνει.
Παράλληλα, για την οικονομική κρίση, ο Στέλιος Καλαθάς παραδέχεται ότι η φετινή είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. “Δεν έχουμε ξανάδει κάτι τέτοιο. Η φετινή είναι πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά έχουμε καλά δείγματα δουλειάς με ποιότητα και αυτό είναι σημαντικό”, λέει.
Τι λέει όμως ο Στέλιος καλαθάς για τον έρωτα και το γάμο;
“Έχω ερωτευτεί αλλά κρατώ πια πολλές δικλείδες ασφαλείας”, λέει και συμπληρώνει: “Όσον αφορά το γάμο προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Η οικογένεια είναι μια σοβαρή απόφαση ζωής και έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα νιώθω απογοητευμένος”.
Ταυτόχρονα, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό για τον Στέλιο καλαθά είναι ότι έχει σπουδάσει Οικονομικά. Όπως αναφέρει, όμως, ο ίδιος, πήρε το πτυχίο του και έκανε έξι μήνες πρακτική και μετά τον κέρδισε η υποκριτική. Ο ίδιος έχει ασχοληθεί με το κλασσικό τραγούδι και θα τον ενδιέφερε να συμμετέχει σε talent show. “Θα μου άρεσε να συμμετέχω σε κάποιο talent show”, τονίζει.
Προς το παρόν διδάσκει ορθοφωνία και γλώσσα του σώματος σε δραματική σχολή, “δανείζει” τη φωνή του στα ντροκιμαντέρ της ΕΡΤ3 και σκηνοθετεί θεατρικές ομάδες.

Read More

And More