Ε. Κοκκίνου: Με τον Γιώργο σταματήσαμε να κρυβόμαστε!

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη χθες στην εκπομπή “Lifestyle”, που μετά από αρκετές μέρες απουσίας βγήκε ξανά στον αέρα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε στη Δέσποινα Καμπούρη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ μίλησε για το διαζύγιό της και τον γιο της Αλέξανδρο.

“Είπα στον Γιώργο, ότι πρέπει να είναι ψύχραιμος” αποκάλυψε η Έλλη και συνέχισε: “Υπήρξαν φωτογραφίες, γιατί σταματήσαμε να κρυβόμαστε“. Φαίνεται πως η τραγουδίστρια περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της και δεν το κρύβει! Άλλωστε όπως λένε και οι στίχοι από το καινούριο της τραγούδι “ο έρωτας πολύ της πάει”!

“Οι φωτογραφίες με την καινούργια μου σχέση κυκλοφόρησαν γιατί εγώ έπαψα να κρύβομαι. Από τη στιγμή που σταμάτησα να φυλάγομαι και να κρύβομαι, είναι λογικό να μας τσακώσει ο φωτογραφικός φακός. Απ’ τη στιγμή που δεν κρύβομαι, δεν χρειάζεται ούτε να μιλάω γι’ αυτό, ούτε να το διαψεύδω, πράγμα που θα ήταν ηλίθιο από μέρους μου. Είναι σαν να σε ρωτάνε εσένα αν είσαι έγκυος, ενώ έχεις κοιλιά”, ξεκαθάρισε η τραγουδίστρια στη Δέσποινα Καμπούρη.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε και κάτι που της είπε ο γιος της Αλέξανδρος και την είχε κάνει να βουρκώσει… “Μαμά, να σου πω κάτι; Όταν μεγαλώσω, δεν θα έχω γιαγιά. Θα είμαστε μόνο οι δυο μας! Δεν έχω δει μεγάλο να έχει γιαγιά!”, της είχε πει ο 3χρονος γιος της. “Δεν είναι ούτε τριών χρόνων και το έχει συνειδητοποιήσει. Το παιδί αυτό αντιλαμβάνεται περισσότερα από όσα εγώ πιστεύω. Και εκεί βούρκωσα”, είπε με ειλικρίνεια η Έλλη επισημαίνοντας πως ο μικρός είναι ό,τι πολυτιμότερο στη ζωή της! “Ο γιος μου είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο ναρκωτικό για μένα. Είναι το νούμερο ένα στη ζωή μου”, συνέχισε.

Για το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη αρκέστηκε στο να πει: “Το διαζύγιο είναι πολύ μεγάλη σφαλιάρα. Υπάρχουν στιγμές εντάσεων, αλλά είμαι πολύ καλά. Ο χρόνος θα τα γιατρέψει όλα. (…) Έχω φωτογράφους και κάμερες έξω από το σπίτι μου. Με είδαν κάποια στιγμή στο τμήμα, που πήγα για να βγάλω καινούργια ταυτότητα γιατί μου κλέψανε το πορτοφόλι, και όχι για το διαζύγιό μου. Να βγω και να απολογηθώ γιατί πήγα”.

Κι όπως εξέφρασε με ένα τραγούδι την συναισθηματική της κατάσταση στο χωρισμό έτσι κάνει και στην καινούρια φάση της ζωή της… “Ο Φοίβος το έγραψε! Επηρεάζεται βέβαια από τη ζωή των καλλιτεχνών που γράφει, αλλά δεν του είχα μιλήσει τότε γι’ αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου”, υπογραμμίζει η ίδια.

Το νέο τραγούδι της Έλλης που περιγράφει απόλυτα τον έρωτά της:

Read More

And More