Το άλμπουμ του πριγκιπικού γάμου στο Μονακό!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στο παλάτι του Μονακό ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την αγαπημένη του Σαρλίν, η οποία είναι και επίσημα η νέα πριγκίπισσα! Το ζευγάρι που έκανε τον πολιτικό γάμο την Παρασκευή, αντάλλαξε το βράδυ του Σαββάτου όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Ο θρησκευτικός γάμος ξεκίνησε λίγο μετά της 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) από την αυλή του Παλατιού και ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό Bernard Barsi πραγματοποίησε την τελετή.
Οι πύλες του Παλατιού έμειναν ανοιχτές μέχρι οι 3500 καλεσμένοι βρουν τις θέσεις τους, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος παρακολούθησε το γάμο από τις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στην πλατεία μπροστά από το Παλάτι.

Το ζευγάρι ήταν ντυμένο στα λευκά! Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ακολουθώντας το πρωτόκολλο φόρεσε τη λευκή, καλοκαιρινή στολή των καραμπινιέρι και όχι κάποιο απλό κουστούμι, ενώ στα λευκά ήταν ντυμένα και τα έξι παρανυφάκια

Ωστόσο, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Σαρλίν Γουίτστοκ που έφθασε στο παλάτι μαζί με τον πατέρα της Michael Kenneth και περπάτησε στο κόκκινο χαλί από τους καραμπινιέρι προς το ιερό. Η σαρλίν φορούσε ένα λευκό νυφικό με δαντέλα και πέπλο, είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα σινιόν και είχε επιλέξει ένα natural μακιγιαζ, που την έκανε να μοιάζει στην Γκρέις Κέλλυ.

Το “παρών” στην τελετή έδωσαν πολύ γαλαζοαίματοι αλλά και άνθρωποι από το διεθνές τζετ σετ. Ανάμεσά τους ήταν ο σχεδιαστής Giorgio Armani, o Karl Lagerfeld, o Roger Moore, o Nikola Sarkozy, αλλά και η Naomi Campbell, η πρώην αγαπημένη του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι έφυγε από το Παλάτι και κατευθύνθηκε προς την εκκλησία Sainte Dévote, όπου η Σαρλίν άφησε τη νυφική ανθοδέσμη με τη συνοδεία της φιλαρμονικής ορχήστρας.

Κατά την είσοδό της στο ναό ακούστηκε και ο ύμνος που έχει γραφτεί για τη νέα πριγκίπισσα του Μονακό και την έκανε να δακρύσει.

Λίγο αργότερα, οι νεόνυμφοι βγήκαν από την εκκλησία και χαιρέτησαν το συγκεντρωμένο πλήθος των Μονεγάσκων.

Το ζευγάρι επιβιβάζεται στην πολυτελή λιμουζίνα, την υβριδική Lexus που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το γάμο τους και διέσχισε τους δρόμους του πριγκιπάτου, όπου έλαβε τις ευχές των κατοίκων. Η αυτοκινητοπομπή πέρασε από τη λεωφόρο Porte-Neuve, τη λεωφόρο Port και το μεγάλο δρόμο Albert 1 και έφθασε στο παλάτι.

Η επίσημη δεξίωση προγραμματίστηκε να γίνει στην ταράτσα της Όπερας Γκαρνιέ και τις βεράντες του καζίνο και το δείπνο επιμελήθηκε ο διάσημος σεφ Alain Ducasse. Το μενού είναι υψηλής γαστρονομικής αξίας, αλλά και με έντομο χαρακτήρα οικολογικής συνείδησης, κάτι που χαρακτηρίζει τον πρίγκιπα και την αγαπημένη του.
Βασικά συστατικά στα τέσσερα πιάτα που ετοιμάστηκαν για να σερβιριστούν στους καλεσμένους ήταν το ψάρι, τα λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας και το μέλι από τα μελίσσια του κτήματος Rocagel που ανήκει στην οικογένεια των Γκριμάλντι.
Δες φωτογραφίες από το γάμο:


Giorgio Armani


Karl Lagerfeld


Η μητέρα της Σαρλίν με τους δυο γιούς της!


Ο γνωστός ηθοποιός Roger Moore


Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί


Η πριγκίπισσα Στεφανί με τα παιδιά της!


Andrea Casiraghi και η αγαπημένη του Tatiana Santodomingo

H πριγκίπισσα Mary της Δανίας και ο πρίγκιπας Frederick!


Η πριγκίπισσα Madeleine της Σουηδίας


Η πριγκίπισσα Mette Marit της Νορβηγίας


Η τούμπα του πρίγκιπα Laurent του Βελγίου!


O Δούκας Henri και η Δούκισσα Μαρία Τερέζα του Λουξεμβούργου!


H πριγκίπισσα Victoria της Σουηδία και Daniel Westling

Read More

And More