Η Βασιλική Ανδρίτσου ντύθηκε νυφούλα!

Νυφούλα ντύθηκε το Σάββατο το απόγευμα, η Βασιλική Ανδρίτσου και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύντροφό της Νίκο Συμεωνίδη σε μια ρομαντική τελετή στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη.


Ο γαμπρός περιμένει έτοιμος και “ξυρισμένος” στα σκαλιά της εκκλησίας


Η νύφη δεν άργησε πολύ…


Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της! Ιδιαίτερη λεπτομέρεια τα κόκκινα παπούτσια της


Χαμογελάει και μιλάει σε όλο τον κόσμο που την χαιρετάει


“Να’τος περιμένει ο Νίκος μου!”

Έτοιμη να κάνει και το τυπικό μέρος ενός γάμου που υπήρχε πολλά χρόνια τώρα


Just married…


Οι φίλοι τους δεν έχασαν την ευκαιρία να πετάξουν το… ρυζάκι τους


“Σιγά ρε παιδιά είπαμε να ριζώσουμε, αλλά όχι κι έτσι”


Τα παρανυφάκια τρέχουν να γλιτώσουν τις “βόμβες” ρυζιού


Όσο ρύζι και να φάει όμως το χαμόγελο στα χείλη της Βασιλικής δεν σβήνει


Πλέον ανήκει στο club των παντρεμένων γυναικών

Η Βασιλική και ο Νίκος επέλεξαν να μοιραστούν με ελάχιστους αγαπημένους κοντινούς τους ανθρώπους την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους:


Ο Κώστας Κόκλας με την σύντροφό του


“Cheeeeeeeeeeeese”


Η Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη


Άντε και στα δικά τους!


Δεν περιμένει μόνο ο γαμπρός την νύφη τελικά στους γάμους….


Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Παντελής Καναράκη, Σπύρος Πούλης


Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι από τους πολύ καλούς φίλους του ζευγαριού


Η πάντα χαμογελαστή Σοφιά Βογιατζάκη


Η Γερασιμίδου Γερασιμίδου με την κόρη της

Φυσικά από τον γάμο της Βασιλικής δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι της συνεργάτες από το επιτυχημένο σήριαλ του Mega ενώ ακολούθησε τρικούβετρο γλέντι στο μαγαζί του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η γνωριμία, η σχέση, ο γάμος και συνεχίζεται…

Η ηθοποιός και ο παραγωγός είναι πολύ χαμηλών τόνων και ήθελαν πάντα να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Το ίδιο ήθεκαν να κάνουν και με τον γάμο τους αλλά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τρύπωσε και τα κατέγραψε όλα!
Το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα “Κόκκινο δωμάτιο”. Εκεί, ο σύντροφος της Βασιλικής Ανδρίτσου δέθηκε με μεγάλη φιλία με τον σεναριογράφο και ηθοποιό. Η σχέση δεν άργησε να έρθει και πήρε τον δρόμο της όμορφα και απλά και έγινε τόσο σοβαρή όσο ένας γάμος. Μόνο που έλειπε το τυπικό του πράγματος και ο Νίκος έδωσε την λύση…

“Ο Νίκος μου έκανε πρόταση γάμου, μου είπε πως ήθελε να ζήσει για πάντα μαζί μου. Με τον Νίκο είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Δεν απάντησα τίποτα γιατί ήταν αυτονόητο πως κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Αυτά τα διαδικαστικά του γάμου μου είναι λίγο δύσκολα. Βαριέμαι να οργανώσω όλο αυτό το πράγμα”, είχε δηλώσει η ηθοποποιός. Ωστόσο, όλα ήταν έτοιμα στην εντέλεια για μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής της!

H Βασιλική έχει κάνει ήδη πρόβα γάμου αφού μέσα από την επιτυχημένη σειρά “Πολυκατοικία” στην οποία πρωταγωνιστούσε, η Ελένη που υποδυόταν παντρύτευτηκε τον αγαπημένο της Μανωλάκη. Σε εκείνο το επεισόδιο ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε δημόσια να φοράει νυφικό.

Σήμερα όμως πρωταγωνίστησε στο καλύτερο επεισόδιο της ζωής της έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Νϊκο. Το ζευγάρι πλέον έχει μπει σε καινούρια φάση στη ζωή του και σίγουρα δεν θα αργήσουν να ποκτήσουν και παιδάκι αφού η Βασιλική έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε να κάνει πολλά.

Εμείς να τους ευχηθούμε να ζήσουν και καλούς απογόνους!

Read More

And More