Φαρμάκη – Αγγλούπας: Όλο το παρασκήνιο του θυελλώδους έρωτα και της τραγωδίας που ακολούθησε!

Πρωταγωνιστής σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της Όλγας Φαρμάκη έγινε ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας. Το ζευγάρι που στο παρελθόν πέρασε ένα θυελλώδη έρωτα έζησε δύσκολες στιγμές τα ξημερώματα της Παρασκευής,όταν εκείνος τραυμάτισε κατα λάθος με το όπλο του την αδελφή της Όλγας, Γωγώ Φαρμάκη.
Πώς ξεκίνησε όμως η σχέση του γνωστού επιχειρηματία και της Όλγας;
Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 4,5 χρόνια και η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή. Ο γνωστός επιχειρηματίας και το εκρηκτικό μοντέλο ζούσαν ένα θυελλώδη έρωτα που είχε όμως αρκετά σκαμπανεβάσματα και αρκετές φορές τους οδηγούσε σε τσακωμό και χωρισμό.

Ωστόσο, πάντα έδιναν μια ευκαιρία στη σχέση τους και έκαναν προσπάθειες επανασύνδεσης επιστρέφοντας στο σπίτι του επιχειρηματία στη Γλυφάδα. Μάλιστα πριν από ένα χρόνο, άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον ανέφεραν πως το ζευγάρι πήγαινε για γάμο, αλλά ένας ακόμη χωρισμός τους ανέτρεψε τα δεδομένα.
Παρά τα όποια σύννεφα στη σχέση τους, το περασμένο Πάσχα το πέρασαν οικογενειακώς στην Υδρα όπου είχαν αγκυροβολήσει και οι δυο τους φαίνεται να έχουν ξεπεράσει όλα τα εμπόδια στη σχέση τους.
Το καλοκαίρι, όμως, η Όλγα και ο Αλέξανδρος κάνουν χωριστά διακοπές και οι φήμες για χωρισμό τους ξαναφουντώνουν. Οι δυο τους τραβούν χωριστούς δρόμους και το πρώην κορίτσι του “ΟΛΑ” επιβεβαιώνει πως χώρισε και μετακομίζει με την αδελφή της στο σπίτι της στο Π. Φάληρο. Παρόλα αυτά, η αγάπη και τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον ήταν πολύ δυνατά και πολλοί άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν.

Η είδηση όμως για τον τραυματισμό της αδελφής την Όλγας ήρθε να φέρει νέα δεδομένα στο προσκήνιο και να αναστατώσει την ελληνική showbiz, όταν η γλυκιά Γωγώ οδηγήθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς ο γνωστός επιχειρηματία την πυροβόλησε κατα λάθος στο ισχίο.
Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας αφού μετέφερε την Γωγώ στο νοσοκομείο παραδόθηκε στην Αστυνομία, εξηγώντας όλα έγιναν κατά λάθος, όταν το όπλο του εκπυσοκρότησε. Χθες το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα. Η κατηγορία που του αποδόθηκε είναι πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια. Η υπόθεση μπορεί να μη φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, αν η οικογένεια δεν ζητήσει την ποινική του δίωξη. Μόλις βγήκε από τα δικαστήρια το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να δώσει αίμα για την 25χρονη.

Διάβασε εδώ όλο το χρονικό της τραγωδίας
Ακόμη, δύσκολες ώρες περνά και ο πατέρας του γνωστού επιχειρηματία Νίκος Αγγλούπας, ο οποίος μόλις άκουσε από το στόμα του γιατρού ότι η κατάσταση της αδελφής της Όλγας είναι δύσκολη, κατέρρευσε έξω από την πόρτα της Εντατικής. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με την “Espresso” μέχρι την Παρασκευή το βράδυ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Read More

And More