Γ. Φαρμάκη: Την πυροβόλησε ο πρώην της αδελφής της, λίγο πριν φύγει για Αμερική! Τι λένε οι φίλοι της στο TLIFE

Ένα τραγικό παιχνίδι φαίνεται πως έπαιξε η μοίρα στο γελαστό κορίτσι από το Αγρίνιο. Ο λόγος για την Γωγώ, την αδελφή της Όλγας Φαρμάκη που από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ. Η κοπέλα που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον γνωστό επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της αδελφής της Αλέξανδρο Αγγλούπα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της για να πετάξει στο εξωτερικό.
Η 25χρονη ηθοποιός που δειλά δειλά έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής και με το ταλέντο της έχει καταφέρει να βρεθεί κοντά σε καταξιωμένους ηθοποιούς ετοιμαζόταν να φύγει για σπουδές στην Αμερική. Το τραγικό συμβάν όμως της άλλαξε τα σχέδια και την απομάκρυνε από το όνειρο ζωής που τόσο καιρό προσπαθούσε να πραγματοποιήσει.

Δες όλο το χρονικό από το τραγικό συμβάν

Το TLIFE επικοινώνησε με την κολλητή φίλη της Γωγώς, Ανδριανά Μπούφη, η οποία μας μίλησε για την κατάσταση της υγείας της. “Η Γωγώ ευτυχώς είναι καλύτερα. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και όλα πάνε καλά. Όποιος θέλει μπορεί να δώσει από Δευτέρα αίμα στο όνομά της. Η ομάδα αίματός της είναι 0 αρνητικό. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον”, δήλωσε.
Ακόμη, άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον δήλωσε στο TLIFE πως η οικογένεια της Γωγώς έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και οι γιατροί που βρίσκονται στο πλευρό της κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή. “Έχουμε κάνει ό,τι χρειάζεται για να γίνει καλά και όλοι οι άνθρωποι που την γνωρίζουμε είμαστε στο πλευρό της”, ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.
Την ίδια στιγμή, ο χειρουργός της Στάθης Τσοχαταρίδης, διευθυντής της Β’ χειρουργικής του ΝΙΜΙΤΣ δήλωσε ότι η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί: “Η κοπέλα είναι καλύτερα. Η αιμορραγία έχει σταματήσει οριστικά και είναι καλύτερα σε όλες τις παραμέτρους. Σχεδόν πήγε να ανοίξει τα μάτια της και να μας μιλήσει, αλλά την ξανακοιμήσαμε για να μην κουράζει τον οργανισμό της. Εγώ είμαι αισιόδοξος”.

Δες αναλυτικά τι είπε ο γιατρός της Γωγώς στο TLIFE

Εργατική, χαμογελαστή και πάντα αισιόδοξη, η Γωγώ δεν το έβαζε κάτω και προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο. Αν και είχε περάσει στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα λογιστικής γρήγορα κατάλαβε ότι η Τέχνη είναι αυτή που την τραβούσε περισσότερο και γράφτηκε σε δραματική σχολή.
Οι πρώτοι της θεατρικοί ρόλοι ήταν με την θεατρική ομάδα του Αγρινίου, όπου είχε συμμετάσχει στις παραστάσεις “Μιας πεντάρας νιάτα”, “Ματωμένος γάμος” και “Μήδεια”. Το 2005 συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία του Μίνωα Νικολακάκη “το δώρο” με την Θάλεια Ματίκα και τον Γεράσιμο Γεννατά.
Το 2007 την είδαμε σε διαφημιστικό γνωστή εταιρείς τηλεπικοινωνιών και το 2008-2009 συμμετείχε στις σειρές “Ποιος μας πιάνει” και “Το σοι μου μέσα”. Ενώ, το πέρασμά της άλλωστε από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Η ζωή της άλλης” φαίνεται πως ήταν για εκείνη ένα μεγάλο σχολείο. Η 25χρονη Γωγώ βρέθηκε πέρσι στο πλατώ μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη.
Η ίδια παράλληλα με την υποκριτική έκανε και άλλες δουλειές για να συμπληρώσει το εισόδημά της και να φύγει για σπουδές στην υποκριτική στην Αμερική. Έτσι είχε δουλέψει ως ταξιθέτρια, ενώ το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε γνωστό μαγαζί στη Γλυφάδα.
Όσοι την ξέρουν μιλούν για ένα πολύ γλυκό και δραστήριο κορίτσι το οποίο δεν επαναπαύεται. Δίπλα στην αδερφή της μπήκε πιο βαθιά στο χώρο της showbiz και έμαθε πολλά από τα μυστικά της μόδας. Μυστικά τα οποία εφαρμόζει και η ίδια στην προσωπική της ζωή. Άλλωστε πάντα είναι προσεγμένη στις εμφανίσεις της και ενημερώνεται για την τελευταία λέξη της μόδας.

Σύμφωνα μάλιστα με την “Espresso” η Γωγώ πριν το τραγικό συμβάν είχε γραφτεί στη φημισμένη σχολή κινηματογράφου “New York Film Academy”, από την οποία έχουν αποφοιτήσει πολλοί διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ. Τα μαθήματα ξεκινούν μέσα στις επόμενες ημέρες και η Γωγώ είχε ήδη φροντίσει να βρει και να νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Soho.

Η Γωγώ ήταν μάλιστα πολύ ενθουσιασμένη και αγαπούσε τα ταξίδια στο εξωτερικό. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός είχε πάει στο Λονδίνο με τον σύντροφό της και είχε ενθουσιαστεί πολύ.

Τον τελευταίο μήνα ήταν πολύ απασχολημένη με το να προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα για τη νέα αρχή που θα έκανε στη ζωή της. Πριν από δύο εβδομάδες είχε επισκεφτεί και τους γονείς της στο Αγρίνιο για να τους αποχαιρετήσει. Όλα ήταν έτοιμα και την Παρασκευή πετούσε για τη Νέα Υόρκη.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν μέσα σε μια στιγμή, όταν το όπλο του γνωστού επιχειρηματία εκπυσοκράτησε και μετατρέποντας σε εφιάλτη τις τελευταίες χαρούμενες στιγμές της Γωγώς στην πατρίδα.

Διάβασε για τη θυελλώδη σχέση της Όλγας Φαρμάκη με τον Αλέξανδρο Αγλούπα

Read More

And More