Σπυρόπουλος – Ασλάνογλου: Ένας διακριτικός έρωτας με ένα αντίστοιχο τέλος!

Λένε πως οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ. Ισχύει; Μάλλον όχι… Το ότι ήρθε ο χωρισμός δεν σημαίνει όμως, ότι κάποιοι άνθρωποι που κάποτε ήταν μαζί, δεν αγαπήθηκαν πραγματικά και έντονα!

Αλλά γιατί τα πράγματα στις μέρες μας έχουν γίνει έτσι, ώστε ένας χωρισμός να αποτελεί κάτι τόσο κοινότυπο; Γιατί αντί, στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε, οι σχέσεις των ανθρώπων να είναι πιο δυνατές, με γερές βάσεις, οι περισσότεροι ”σκορπίζονται”;

Τα διαζύγια και οι χωρισμοί έχουν γίνει ”αγαπημένη συνήθεια” στη showbiz -εγχώρια και διεθνή. Και σήμερα θα ασχοληθούμε με τον πρόσφατο χωρισμό, Σπυρόπουλου – Ασλάνογλου.

Ας ξεφυλλίσουμε λοιπόν, το άλμπουμ της κοινής τους ζωής, όση από αυτή τουλάχιστον προβλήθηκε τα τελευταία χρόνια από τα media…

Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Μαρίνα Ασλάνογλου συγκατοικούσαν σε ένα διαμέρισμα στον Λυκαβηττό από το 2004, ενώ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 7 Ιουλίου του 2008 στην Παναγία την Ελευθερώτρια της Πολιτείας και ο γάμος τους ήταν ανοιχτός. Μάλιστα, στο γλέντι που ακολούθησε το παρών έδωσαν περίπου 2.000 καλεσμένοι.

Οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο διακριτικά ζευγάρια του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος και δεν είχαν δώσει ποτέ λαβή για σχόλια και κουτσομπολιά. Ζούσαν τον έρωτά τους, όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο περίγυρος μιλούσε για ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο.

Τίποτα δεν προμήνυε τον -ξαφνικό για τον κόσμο- χωρισμό αυτό. Ύστερα λοιπόν, από τρία χρόνια αρμονικής συνύπαρξης έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο γάμο τους, αφού οι προσπάθειες που έκαναν για να τον ”σώσουν”, ναυάγησαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η -τελική- αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι.

Η Μαρίνα προς το παρόν δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με τον χωρισμό αυτό, ο Κωνσταντής, όμως, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Down Town αποκάλυψε ότι οι δυο τους το πάλευαν εδώ κι ένα χρόνο, καθώς κι ότι δεν ήταν επιπόλαιη η κίνηση αυτή.

“Ο χωρισμός μας είναι οριστικός. Όχι όμως ο αποχωρισμός. Τους ανθρώπους που αγαπάς δεν τους αποχωρίζεσαι, ακόμη κι όταν χωρίζεις. Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο πλευρές. Και οι δύο κάναμε λάθη. Άνθρωποι είμαστε…

Το παλέψαμε πολύ καιρό, απλώς τώρα θέλουμε να καταλαγιάσει όλο αυτό που συμβαίνει γιατί και οι δύο έχουμε οικογένειες που στενοχωριούνται για την εξέλιξη της σχέσης μας. Η καθημερινή φθορά από μόνη της είναι μια πολύ σοβαρή αιτία διαζυγίου – εκατομμύρια ζευγάρια χωρίζουν απ’ αυτό. Δε συνέβη κάτι άλλο, παράξενο ή μυστικό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Άλλωστε κανένας δεν παντρεύεται για να χωρίσει. Όταν όμως, έρθει το ”τέλος” δεν σημαίνει ότι σβήνονται και όλα όσα έζησαν κάποτε δυο άνθρωποι μαζί…

Δες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους:

Read More

And More