Φαίη Σκορδά: Οι ωραιότερες γιορτές της ζωής της!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της! Η Φαίη Σκορδά έχει όλα όσα ονειρευόταν από παιδί, όλα όσα ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Θα είναι οι ωραιότερες γιορτές αφού θα έχει στην αγκαλιά της τον μικρό Γιάννη και στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύντροφο, Γιώργο Λιάγκα.

Όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι συνήθως ο στολισμός ξεκινάει από νωρίς. Αυτό ισχύει και για την παρουσιάστρια του “Πρωινό mou” που πλέον έχει μία ευτυχισμένη οικογένεια.

Δεκάδες πολύχρωμα φωτάκια, γυαλιστερές μπάλες, γιρλάντες, υπέροχα διακοσμητικά, παιχνίδια και ζαχαρωτά κρεμασμένα στο ψηλό δέντρο του σαλονιού στο σπίτι στη Βουλιαγμένη, ολοκληρώνουν την εικόνα αυτής της ευτυχίας.

Το δεντράκι της στολίστηκε ήδη από τις 15 Νοεμβρίου! “Δεν κρατιόταν. Χαιρόταν σαν μικρό παιδί όταν πήγε να ψωνίσει χριστουγεννιάτικα στολίδια”, περιγράφει στο περιοδικό People φίλη της Φαίης.

“Την ημέρα του στολίσματος του σπιτιού χτύπησε συναγερμός χαράς. Ήθελε πολύ να φτιάξει ένα όμορφο σκηνικό για το γιο της. Ήθελε να γεμίσει το σπίτι με χρώματα για να παίζει με τον Γιάννη και να χαρούν μαζί με το Γιώργο όσο μπορούν την περίοδο των Χριστουγέννων”, συνεχίζει η ίδια.

Ο 8 μηνών γιος τους βλέπει όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και γελάει και τα δείχνει με το χεράκι του. Τι να άλλο θέλουν οι γονείς του από το να βλέπουν το αγγελούδι τους να είναι τόσο χαρούμενο;

Το ζευγάρι αφού ολοκλήρωσε τον στολισμό του σπιτιού φρόντισε να διακοσμήσει ανάλογα και την βεράντα του.

Η Φαίη ακολουθώντας την παράδοση έκανε και προσπάθειες να φτιάξει γλυκά με τις συνταγές του Άκη Πετρετζίκη.

Παρόλες τις προετοιμασίες όμως, η Φαίη και ο Γιώργος δεν θα περάσουν τις γιορτινές μέρες στην Αθήνα. Αντίθετα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας, τα Άνω Παρόια Σερρών. Ίσως να είναι και να είναι οι ωραιότερες γιορτές για την Φαίη από όταν ήταν παιδί!

Read More

And More