Δύσκολοι καιροί για… Βασιλιάδες! Οι πρωταγωνιστές μιλούν για το “κόψιμο” της σειράς

Τα νούμερα της σειράς του Mega ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά στα πρώτα της επεισόδια. Το κοινό είχε ανάγκη από ελληνικές παραγωγές και το απέδειξε!

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως οι συντελεστές στους “Βασιλιάδες” δεν έχουν πάρει μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ για την δουλειά τους. Η παραγωγή αποφάσισε να σταματήσει την οποιαδήποτε περαιτέρω προετοιμασία της σειρά, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Την ίδια ώρα, οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν φέρονται να μην είναι διατεθειμένοι να βρεθούν και πάλι μπροστά από τις κάμερες, αν δεν ρυθμιστούν πρώτα οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Το μέλλον της σειράς αβέβαιο… Τι λένε οι πρωταγωνιστές της;

«Τρελά πράγματα, η σειρά κάνει υψηλά νούμερα και το Studio ATA έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και δεν πληρώνει τους ηθοποιούς, αλλά και το συνεργείο, γιατί το κανάλι με τη σειρά του, χρωστάει πολλά χρήματα στην παραγωγή. Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως οι ‘Βασιλιάδες’ έχουν τελειώσει και δε μας το έχουν πει. Αρκεί να σου αναφέρω πως τεχνικοί έκαναν ομάδες των πέντε και έρχονταν με ένα αυτοκίνητο, για να εξοικονομήσουν μερικά χρήματα. Η κατάσταση αυτή δε μπορεί να συνεχιστεί. Τα νούμερα μου έκαναν εντύπωση και πιστεύω πως το θέμα δεν είναι απλό. Παίζονται παράξενα παιχνίδια. Θυμάμαι σε σειρές με χαμηλά νούμερα, όπου συμμετείχα, ο κόσμος με σταματούσε κάθε δέκα μέτρα και μου μιλούσε για το σίριαλ. Σε άλλες με πενηντάρια περνούσα απαρατήρητος. Λογικό;», δήλωσε στο περιοδικό Tv box ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Το καταλαβαίνω έμπρακτα από το Μάρτιο κάνουμε πολύ υπομονή και θα κάνουμε και άλλη υπομονή γιατί το καταλαβαίνουμε. Έχει διαφορά εγώ τώρα να σας λέω ο κακός που δεν μας δίνει λεφτά. Δεν λέω αυτό, λέω ότι κάνουμε υπομονή για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει. Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι και δεν έχουν τα πράγματα μια ρόδινη εικόνα», δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό mou” ο Πάνος Βλάχος.

“Τώρα τα γυρίσματα έχουν διακοπεί, τελειώσαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έχουν γυριστεί ούτως ή άλλως όλα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου. Και έχουν διακοπεί και για οικονομικούς λόγους, θα μπούμε σε μια νέα οικονομική συμφωνία με το κανάλι που μας φιλοξενεί για να μπορούμε να δούμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την κατάσταση”, είπε η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Μακεδονία TV “Κορίτσια για σπίτι”.

Read More

And More