Σ. Αλαφούζος – Α. Κωνσταντινίδη: Τα δύο ευτυχισμένα χρόνια της σχέσης τους και τα σχέδια γάμου!

Ο Σωκράτης Αλαφούζος και η Άριελ Κωνσταντινίδη είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια. Ζουν τον έρωτά τους διακριτικά χωρίς όμως να κρύβονται! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στην επίσημη θεατρική πρεμιέρα του έργου “Αναζητώντας τον Αττίκ”. Για μία ακόμη φορά ήταν αχώριστοι!

Πιασμένοι χέρι χέρι και χαμογελαστοί, εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο πολύ ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον. Άλλωστε όπου κι αν πηγαίνουν είναι πάντα μαζί! Φαίνεται πως ο Σωκράτης, μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο, βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο της γλυκιάς ηθοποιού.

Την πρώτη φορά που ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την σχέση του, ήταν στο TLIFE. Βέβαια, τότε ήταν ακόμα στην αρχή και δεν ήθελε αν πει πολλά αλλά ακόμη και σήμερα κρατάει ένα διακριτικό προφίλ.

Η Άριελ μπήκε στη ζωή του σε μία περίοδο που ο Σωκράτης είχε αλλάξει και ήταν έτοιμος να δεχθεί κάτι καινούριο. Αρχικά πίστευε ότι είναι απόμακρη, απόλυτη, ειρωνική και κακομαθημένη. Όταν την ξαναγνώρισε αυτό που τον γοήτευσε είναι ότι ήταν εντελώς διαφορετική!

Αυτό που βοηθάει την σχέση τους είναι ότι όταν έχουν κάτι που τους θυμώνει, το λένε αμέσως. Δεν θέλουν τον χρόνο να περνάει και να συσσωρεύονται προβλήματα. Έτσι, ζουν τον έρωτά τους απλά και όμορφα!

Η σχέση της Άριελ με την κόρη του

Η Άριελ δεν έχει μπει μόνο στη ζωή του Σωκράτη αλλά και στης κόρης του Μαρίλιας. “Το βασικό μου άγχος ήταν πώς θα έπρεπε να συμπεριφερθώ εγώ απέναντι στο παιδί μου και απέναντι στην Άριελ. Τελικά με τη συμβουλή ανθρώπων που ξέρουν, συνειδητοποίησα ότι όσο καλύτερα είμαι εγώ, τόσο καλύτερα θα είναι και το παιδί μου. Με την Μαρίλια κινήθηκα με γνώμονα την αλήθεια και δεν της έκρυψα ποτέ τίποτα”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Η αγαπημένη του έχει γνωρίσει την κόρη του από πολύ νωρίς και τα πάνε μια χαρά, η σχέση τους εξελίσσεται ομαλά.

Τα όνειρα για γάμο

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη ρωτήθηκαν αν κάνουν σχέδια γάμου. “Φοβόμαστε και οι δυο τον γάμο», λέει η Άριελ. “Έτσι κι αλλιώς ζούμε σαν παντρεμένοι. Αν αποφασίζαμε να παντρευτούμε, θα ήθελα να μην είναι μια τυπική διαδικασία”, συμπλήρωσε.

Ο ηθοποιός όμως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί. “Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παντρευτούμε. Αν όμως το αποφασίσουμε, θα θέλουμε να γίνει επειδή πραγματικά είναι η επιθυμία μας και όχι για κοινωνικούς λόγους”, υποστηρίζει.

Read More

And More