Ε. Παπαρίζου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο σουηδικό Dancing και η στήριξη από την Ελλάδα!

Αποθεώθηκε από το σουηδικό κοινό η Έλενα Παπαρίζου! Στην πρώτη της κιόλας εμφάνιση δέχθηκε τα καλύτερα σχόλια τόσο από τους κριτές όσο και από τους θεατές.

Η Έλενα το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σκληρά για την πρεμιέρα του “Let’s Dance”. Αμέτρητες ώρες προβών που όπως φαίνεται άξιζαν τον κόπο.

Η τραγουδίστρια μαζί με τον παρτενέρ της, τον διάσημο χορευτή David Watson εντυπωσίασαν με ένα Cha cha! Πέρασαν λοιπόν στο 2o live του “Let’s Dance” με μεγάλη άνεση.

Helena%20Paparizou%20%20-%20cha-cha

Η Έλενα κέρδισε τις εντυπώσεις με την σέξι της εμφάνιση και τις χορευτικές της ικανότητες! Η ίδια είχε μεγάλη αγωνία για το πώς θα τα πάει στο χορευτικό show. Παρόλο που όλα τα γραφεία στοιχημάτων που ασχολούνται με τα τηλεοπτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο την είχαν πολύ ψηλά!

Πέρα από την κούραση των προβών η Έλενα έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι της λείπει η Ελλάδα αφού το τελευταίο διάστημα μετακόμισε στους δικούς της, στη Σουηδία.

Βέβαια, οι θαυμαστές της και οι φίλοι της από εδώ δεν την άφησαν παραπονεμένη και έσπευσαν να της πουν γλυκά λόγια και να της ευχηθούν καλή επιτυχία μέσα από το twitter.

Read More

And More