Όταν ο Harry αναστάτωσε το παλάτι! Οι γυμνές φωτογραφίες του πρίγκηπα πρώτο θέμα στην Αγγλία

Όλα ξεκίνησαν από το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής όταν ο πρίγκηπας Harry αποφάσισε να διασκεδάσει με τους φίλους του στην σουίτα του σε ξενοδοχείο του Las Vegas. Τα πράγματα κάποια στιγμή ξέφυγαν και το άτακτο παιδί της βασιλικής οικογένειας βρέθηκε να παίζει γυμνός με την παρέα του ενώ κάποιος φρόντισε να απαθανατίσει την στιγμή.

Κυκλοφόρησαν γυμνές φωτογραφίες του πρίγκηπα Harry!

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε πρώτο το TMZ και η επιβεβαιώση ότι είναι αληθινές δεν άργησε να έρθει από το Μπάκιγχαμ, το οποίο όμως δεν θέλησε να κάνει κανένα παραπάνω σχόλιο. Άλλωστε ο Harry είναι γνωστό party animal και δεν είναι η πρώτη φορά που αναστατώνει την βασιλική οικογένεια με τα καμώματά του.

Πονοκέφαλος για την βασιλική οικογένεια οι γυμνές φωτογραφίες του Harry

Την Πέμπτη, οι εφημερίδες στη Βρετανία δεν δημοσίευσαν τις εικόνες του γυμνού εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά από δικαστικό αίτημα του Παλατιού, που ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του 27χρονου νεαρού. H βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο μία αναπαράσταση των φωτογραφιών του πρίγκηπα και όπως ήταν φυσικό τράβηξε την προσοχή… Ένας νεαρός πόζαρε κρατώντας τα “βασιλικά κοσμήματα”, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο.

Σήμερα Παρασκευή δημοσιεύει τις γυμνές φωτογραφίες και έτσι γίνεται η πρώτη εφημερίδα που σπάει το αίτημα των δικηγόρων της βασιλικής οικογένειας να μην δημοσιευθούν.

O πρίγκιπας είναι …ολόγυμνος! Η SUN “έσπασε” τη συμφωνία και… τα βγάζει όλα στη φόρα!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, που είναι μέρος του βρετανικού βραχίονα της αυτοκρατορίας των ΜΜΕ του Ρούμπερτ Μέρντοχ, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είχαν ήδη δει τις εικόνες και οι αναγνώστες της είχαν το δικαίωμα να τις δουν επίσης.

Ο αρχισυντάκτης της Ντέιβιντ Ντίνσμορ, δήλωσε σε βίντεο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ότι η απόφαση για τη δημοσίευση δεν ήταν εύκολη, αλλά το θέμα αφορά “την ελευθερία του τύπου”. “Πρόκειται για μια γελοία κατάσταση όπου την φωτογραφία μπορούν να τη δουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μέσω ίντερνετ, αλλά δεν μπορούν να τη δουν στην πιο δημοφιλή εφημερίδα της Βρετανίας, την οποία διαβάζουν οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας έγινε πρώτο θέμα συζύτησης στα βρετανικά ΜΜΕ. Η Sun υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να κρίνει την ζωή του πρίγκηπα. Ίσα ίσα θεωρεί ότι αφού είναι ελεύθερος και μόλις 27 χρονών, μπορεί να κάνει ότι θέλει ωστόσο οι αναγνώστες τους θέλουν και έχουν το δικαίωμα να ξέρουν…

/

Οι συμβουλές του πρίγκηπα Κάρολου και η αντίδραση του William

Ο πρίγκηπας Κάρολος φέρεται να είπε δυο λογάκια στον τρίτο κατά σειρά διάδοχο του θρόνου. Σύμφωνα με το Mirror, σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Κάρολος του ζήτησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αφοσιωθεί στις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και στους κανόνες του παλατιού.

Φυσικά, καμία εντύπωση δεν του έκαναν τα ξεσαλώματα του γιου του και θωρεί ότι έπρεπε να προσέχει, όπως αναφέρουν πήγες, ενώ του έδωσε συμβουλές, όπως κάνει κάθε προστατευτικός πατέρας για να αποτρέψει να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Ο William, που ήταν σε διακοπές με την σύζυγό του Kate, ενημερώθηκε για τις φωτογραφίες πριν προλάβει να του εξηγήσει ο αδερφός του. Σύμφωνα με το US Weekly ούτε εκείνος εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα!

Την αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ δεν την ξέρουμε! Πάντως αρκετοί ήταν αυτοί που στήριξαν τον Harry και υποστήριξαν ότι έχει το δικαίωμα να ζήσει όπως θέλει από την στιγμή που είναι νέος, ελεύθερος και αδέσμευτος!

Ποια θα είναι όμως η νέα αντίδραση του παλατιού στο σπάσιμο της απαγόρευσης;

Read More

And More