Ε. Παπαρίζου: Ποιος είναι ο άντρας που μπήκε στη ζωή της!

Ο έρωτας και η ευτυχία είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς για μαι γυναίκα. Βλέποντας την Έλενα Παπαρίζου το τελευταίο διάστημα καταλαβαίνουμε ότι αυτό ισχύει απόλυτα! Η τραγουδίστρια έχει βρει ξανά νόημα στη ζωή της και χαμογελά στο πλευρό ενός νέου συντρόφου.

Η σχέση αυτή μετράει αρκετούς μήνες και παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστή, η Έλενα δεν σταματά να δηλώνει ευτυχισμένη. Εδώ και έξι μήνες έχει ξαναμπεί το γέλιο στη ζωή της και η ίδια νιώθει πολύ μεγάλη χαρά.

/

“Πάνω απ’ όλα πρέπει να έχει τρόπους. Να έχει μεγάλη καρδιά. Να τα έχει 400 και να με προσέχει, να με αγαπάει και να τον αγαπάω κι εγώ. Τι άλλο θέλει μαι γυναίκα;” Αυτά τα χαρακτηριστικά είχε πει ότι έχει για εκείνη ο Mr. Perfect και φαίνεται πως τα βρήκε!

Ο νέος της έρωτας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, είναι πολιτικός μηχανικός από καλή οικογένεια και η σχέση τους είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Άλλωστε είναι προφανές πως η Έλενα έχει ηρεμήσει, μετά τον επεισοδιακό της χωρισμό από τον Τόνυ Μαυρίδη και πλέον έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της. Μάλιστα σύμφωνα με φίλους που την ξέρουν καλά η Έλενα για πρώτη φορά άρχισε να μιλάει για γάμο!

/

Περνάει καλά, βγαίνει έξω και διασκεδάζει με τους φίλους της και δίνει πολύ ενέργεια στα επαγγελματικά της. Ο χειμώνας θα την βρει να τραγουδάει μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου σε γνωστή αθηναϊκή πίστα. Η συνεργασία αυτή είναι κάτι που της δίνει μεγάλη χαρά και θα δώσει συνέχεια στην μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το καλοκαίρι στην περιοδεία της αλλά και με τη νέα της επιτυχία με τους Playmen, με τίτλο “Party all the time”.

/

Ο χειμώνας θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικός και παρόλο που ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της, την έχει ανανεώσει σε όλους τους τομείς της ζωής της!

/

Σήμερα, κυκλοφόρησαν από το περιοδικό ΟΚ! φωτογραφίες της τραγουδίστριας που την δείχνουν να γευματίζει σε γνωστό εστιατόριο στον Ταύρο. Κάθισαν για περισσότερες από δύο ώρες σε κεντρικό τραπέζι του μαγαζιού και ήταν ιδιαίτερα φιλικοί μεταξύ τους.

/

“Κάποια στιγμή η Έλενα τον χάιδεψε απαλά στο λαιμό και στη συνέχεια αντάλλαξαν ένα πεταχτό φιλί”, περιγράφει στο περιοδικό άνθρωπος που βρισκόταν εκείνο το βράδυ στο ίδιο εστιατόριο. Στη συνέχεια έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο με την Έλενα να είναι στη θέση του συνοδηγού.

Read More

And More