Αθ. Σμαραγδή: Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Κ. Μαρκουλάκη!

Την καρδιά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη έχει κλέψει η όμορφη Αθανασία Σμαραγδή. Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της νεαρής σκηνογράφου και διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στο θέατρο και οι δυο τους έδειχναν πολύ χαλαροί και ευδιάθετοι.
Αν και η σχέση τους ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια, ο ταλαντούχος ηθοποιός και η ανιψιά του Γιάννη Σμαραγδή, με τον οποίο και είχε συνεργαστεί στην ταινία “El Greco”, κρατούσαν χαμηλό προφίλ και δεν έκαναν συχνές κοινές εμφανίσεις.
Το τελευταίο διάστημα, όμως, οι δυο τους φαίνεται πως δεν κρύβουν τον έρωτά τους και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει σε πολλές εξόδους. Πριν λίγες μέρες τους είχαμε δει μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή “Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι”, ενώ το βράδυ της Δευτέρας, οι δυο τους πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Γυάλινος Κόσμος”.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά…
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και βρίσκεται ένα βήμα πριν την επισημοποίηση της σχέσης τους. Προς το παρόν, πάντως, οι δυο τους περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί, ενώ πριν λίγο καιρό είχαν συνεργαστεί και στο θέατρο.
Η συνεργασία τους είχε γίνει στην παράσταση “Μια πορνογραφική σχέση”, την οποία σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και είχε αναλάβει τα σκηνικά και τα κουστούμια η Αθανασία.
Ποια είναι η όμορφη Αθανασία…
Η νεαρή σκηνογράφος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η καλλιτεχνική φύση της, όμως, την οδήγησε στην Αγγλία, όπου σπούδασε Θέατρο και σχεδιασμό κουστουμιών στο Πανεπιστήμιο Τέχνης στο Wimbledon.
Το 2000 αποφοίτησε και επέστρεψε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε ως καλλιτεχνική διευθύντρια σε διάφορα events, ανέλαβε το σχεδιασμό και την διοργάνωση συναυλιών και ασχολήθηκε με το χώρο του σχεδιασμού διαφημίσεων.
Σύντομα, ασχολήθηκε και με το χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου και το σχεδιασμό των σκηνικών και κουστουμιών.

H φωτογραφία που έχει η Αθανασία στο προφίλ της στο Facebook!

Read More

And More