Ε. Παπαρίζου: Λάμπει στο πλευρό του Α. Καψάλη! Φωτογραφίες από το παρελθόν του

Το χαμόγελο δεν φεύγει στιγμή από το πρόσωπό της! Η ‘Ελενα Παπαρίζου είναι ευτυχισμένη και φαίνεται και έχει κάθε λόγο για να είναι. Η επαγγελματική της επάνοδος συνοδεύεται με μία πολύ καλή φάση στα προσωπικά της.

Μετά από έναν δύσκολο χωρισμό από τον Τόνυ Μαυρίδη και μία περίοδο στην οποία δεν ήταν σίγουρη αν θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα ή να γυρίσει πίσω στη Σουηδία, η τραγουδίστρια έχει ξαναβρεί τον εαυτό της. Γύρισε σελίδα και κάνει νέα αρχή στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη.

“Είμαι πολύ καλά εδώ κι ένα χρόνο… Για να είσαι καλά στα προσωπικά σου, πρέπει να βρεις πρώτα τον εαυτό σου – και μετά βρίσκεις και τον έρωτα. Όλα είναι τέλεια στη ζωή μου”, δήλωσε η Έλενα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ!

Η Έλενα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Ο γοητευτικός πολιτικός μηχανικός που απαθανατίζεται στο πλευρό της τους τελευταίους μήνες είναι ο νέος σύντροφός της.

Ποιος είναι όμως ο Ανδρέας Καψάλης;

Ο 42χρονος σύντροφος της τραγουδίστριας προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην μιλά για την προσωπική του ζωή. Παρόλα αυτά βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Έλενας και δεν σταματά να απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί της ακόμα κι αν τα φώτα πέφτουν συνεχώς πάνω τους.

Ο Ανδρέας κατάγεται από την Αίγινα και περνούσε στο νησί σχεδόν όλα τα εφηβικά του καλοκαίρια. Μάλιστα η οικογένειά του διατηρεί το πολιτιστικό Ίδρυμα Ανδρέα Δ. Καψάλη.

Ο ίδιος λατρεύει το νησί και το επισκέπτεται αρκετά συχνά. Οι φίλοι του και οι γνωστοί του μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί που κάθε μητέρα θα ήθελε να έχει γαμπρό για την κόρη της.

Μάλιστα έχει κάνει ήδη έναν γάμο ο οποίος διήρκεσε περίπου 4 χρόνια. Με την πρώην σύντροφό του, Ράνια δεν έχει πάρει ακόμα επίσημα διαζύγιο ενώ διατηρεί καλές σχέσεις.

Δες φωτογραφίες από την ζωή του συντρόφου της Έλενας, πριν γνωρίσει την τραγουδίστρια:

Read More

And More