Σ. Χρηστίδου – Θ. Μαραντίνης: Το δεύτερο μωρό έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Baby boom για δεύτερη φορά θα έχουν στο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου. Το γνωστό ζευγάρι περιμένει τον ερχομό του δεύτερου μωρού του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά τη γέννηση του μικρού Φίλιππου Ραφαήλ, το δεύτερο παιδάκι φαίνεται πως έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.
Η Σίσσυ και ο Θωδωρής είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αν και κρατούσαν πάντα χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, δεν έκρυβαν τον έρωτά τους και θεωρούσαν ευλογία τη δημιουργία οικογένειας. Η γνωστή παρουσιάστρια άλλωστε, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να κάνει μεγάλη οικογένεια και πολλά παιδιά με τον άντρα της ζωής της.

Πώς ξεκίνησε η σχέση τους;
Όλα ξεκίνησαν το 2004 από μια συναυλία στη Χαλκιδική όπου είχε βρεθεί η Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της. Εκεί τον γνώρισε και μετά από δυο χρόνια σε κοινές παρέες οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια σε συνέντευξή της, εκείνο το βράδυ της γνωριμίας είχαν περάσει πολύ όμορφα. Ο Θοδωρής της είχε κάνει καλή εντύπωση, αν και στην αρχή δεν υπήρχε κάτι που να υποδηλώνει πως θα είναι μαζί και μετά από λίγα χρόνια θα έχουν τη δική τους οικογένεια.

Η σχέση τους ξεκίνησε δυο χρόνια αργότερα, όταν η όμορφη Σίσσυ είχε πια χωρίσει από την προηγούμενη σχέση της και ξανασυναντήθηκε με τον Θοδωρή. «Είχαμε περάσει τέλεια, μεγάλη παρέα, μετά καθίσαμε στην παραλία που ήταν πολύ ατμοσφαιρικά, και ο τρόπος που έγινε ήταν μαγικός. Κολλητοί δεν ήμασταν ποτέ, αλλά δεν υπήρχε και κάτι να παίζει στον αέρα. Το timing μας έφερε κοντά. Χαθήκαμε για λίγο, χώρισα κι εγώ από μια σχέση. Δεν έπρεπε να γνωριστούμε από την αρχή. Είχαμε ήδη πολλές εμπειρίες μαζί, είχαμε μοιραστεί πράγματα οπότε ήρθε και έδεσε. Από την πρώτη στιγμή που γίναμε ζευγάρι έλεγα: μα τι κάναμε τόσο καιρό;», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο Instyle.
Η πρόταση γάμου και ο ερχομός του μικρού Φίλιππου Ραφαήλ
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 με θρησκευτικό γάμο στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής σε μια ρομαντική τελετή που έμοιαζε με παραμύθι. Μαζί τους ήταν και ο ενός χρόνου τότε γιος του Φίλιππος Ραφαήλ. Αξίζει να αναφέρουμε πως είχε γίνει και πολιτικός γάμος ένα χρόνο πριν, λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους.

Η όμορφη Σίσσυ έλαμπε σαν πραγματική πριγκίπισσα μέσα στο λευκό νυφικό της και είχε στα μαλλιά της στεφανάκι με λευκά λουλούδια. Κουμπάροι τους ήταν δύο πολύ καλοί τους φίλοι, η Μερόπη Αγγελάκη και ο Νίκος Χαλκιάς. Το ρομαντικό προσκλητήριο, που έγραφε «Και ποιο όνειρο να φτάσεις, εκεί που φτάσαμε εμείς και πόσο αξίζει αν δεν το μοιραστείς» πήραν πολύ λίγοι καλεσμένοι στα χέρια τους.

Μόνο 30 στενοί συγγενείς και φίλοι τους παραβρέθηκαν στο μυστήριο και άλλοι 250 περίπου ήταν καλεσμένοι στο beach bar «Γλαρόκαβος», όπου έγινε ένα μεγάλο πάρτι. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια τόσο του Θοδωρή όσο και της Σίσσυς, την οποία μοιράστηκαν με τους πολύ δικούς τους ανθρώπους. Ανάμεσά τους ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με το σύζυγό της Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, ο Αντώνης Κανάκης, ο συνεργάτης της νύφης Παύλος Σταματόπουλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη και κάποιοι ακόμη φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού.

Η ζωή με τον γιο τους και ο ερχομός του δεύτερου μωρού

Από εκείνη τη μαγική στιγμή του γάμου, το ζευγάρι είναι αχώριστο. Τι κι αν κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει φήμες για χωρισμό τους, οι δυο τους αποδεικνύουν πως ο έρωτάς τους καλά κρατεί. Ο ένας άλλωστε, στηρίζει τον άλλο σε κάθε επαγγελματικό βήμα, αλλά και σε κάθε απόφαση που παίρνει. Η Σίσσυ είναι πάντα στις πρεμιέρες του συζύγου της, ενώ και εκείνος δεν σταματούσε να την θαυμάζει σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση.

Βασική προτεραιότητα, όμως, της ζωής τους δεν σταματά να είναι ο μικρός τους πρίγκιπας. Το αγόρι τους είναι 4,5 ετών και όπως αποκάλυψε περήφανα ο μπαμπάς έχει μάθε να παίζει όλα τα μουσικά όργανα. Εξάλλου, ο μικρός Φίλιππος είναι σταρ από κούνια, αφού έχει ήδη κλέψει καρδιές, κάνοντας πολλές μαμάδες της ελληνικής που έχουν κοριτσάκι να τον θέλουν για γαμπρό τους!

Ο Φίλιππος, μάλιστα, φαίνεται πως είναι τώρα ο πιο ανυπόμονος της οικογένειας που περιμένει να έρθει στον κόσμο το αδελφάκι του. Εμείς να ευχηθούμε να έρθει με το καλό το μωράκι τους!

Δες μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές του ζευγαριού:

Read More

And More