Εύα Αντωνοπούλου: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η Εύα Αντωνοπούλου που μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της Παναγιώτη Αρκουμανέα φαίνεται πως πήραν τη μεγάλη απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Η γνωστή δημοσιογράφος που βλέπουμε καθημερινά στον Σκάι και την εκπομπή Life βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της Παναγιώτη, ο οποίος είναι οικονομολόγος και έχει δικό του site οικονομικού περιεχομένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του και πρόσφατα οι δυο τους αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν εκείνος της χάρισε ένα μονόπετρο και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του. Εκείνη ιδιαίτερα συγκινημένη, δέχτηκε τη ρομαντική πρόταση γάμου.

Προς το παρόν, δεν έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου, όπως αποκάλυψε άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον, αλλά είναι πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και δεν θα αργήσουν να αποφασίσουν την ακριβή ημερομηνία του γάμου τους
Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, επιλέγοντας να περνά πολύ χρόνο μαζί σε ήσυχα στέκια με φίλους.
Εμείς να ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Read More

And More