David Beckham: Από τα γήπεδα στις σέξι φωτογραφίσεις! Πώς η Victoria τον έβαλε στο lifestyle

Κορίτσια ο David Beckham! Αυτό είχαμε αναφωνήσει όταν ο Βρετανός αστέρας των γηπέδων ήρθε στην Ελλάδα. Τώρα, η φράση αυτή έχει και συνέχεια και είναι: “…αποσύρθηκε!” Φυσικά, μιλάμε για την ποδοσφαιρική του καριέρα αφού ο ίδιος ανακοίνωσε λίγες μόλις ημέρες πριν τα 38α γενέθλιά του ότι σταματά την ενεργό δράση. “Το αποφάσισα όταν είδα τον Μέσι να τρέχει πιο γρήγορα από μένα”, είπε σχολιάζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στο να “κρεμάσει τα παπούτσια του”, όπως είθισται να λένε οι ποδοσφαιρόφιλοι.

Για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά γιατί το έχει αποδείξει μέσα από την πορεία του. Έχει κερδίσει πολλά λεφτά, έχει πάρει πολλές διακρίσεις και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους φιλάθλους. Ρίξε μια ματιά εδώ για την πορεία του στα γήπεδα η οποία ξεκίνησε από την ηλικία των 17 και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εμείς όμως προσέξαμε πιο πολύ τον David όταν γνώρισε το 1997 το πρώην μέλος τον Spicy Girls, Victoria. Η σχέση τους, ο γάμος και τα παιδιά τους έγινε πολλά εξώφυλλα στο διεθνή Τύπο. Ήταν τότε που η δημοτικότητα του ποδοσφαιριστή έγινε μεγαλύτερη για τις δραστηριότητές του εκτός γηπέδων και το όνομά του άρχισε να αξίζει από μόνο του πολλά εκατομμύρια.

Αυτό που αρέσει στον David ήταν το ιδιαίτερο στιλ του στο γήπεδο αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις και φυσικά τα διαφημιστικά και η σέξι φωτογραφίσεις που έφεραν και τον σχεδιασμό της δικής του σειράς εσωρούχων.

Τέλος, αυτό που μας κάνει να τον αγαπάμε είναι η στοργή και η αφοσίωση που δείχνει στην οικογένειά του. Είναι υπόδειγμα πατέρα για τους τρεις γιους του Brooklyn, Romeo και Cruz και την μικρή του αδυναμία Harper Seven.

“Δεν θα είχα καταφέρει όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα χωρίς την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων για τις θυσίες των γονιών μου, οι οποίες με έκαναν να συνειδητοποιήσω τα όνειρά μου. Χρωστάω τα πάντα στη Victoria και στα παιδιά, που μου έδωσαν την έμπνευση και την υποστήριξη για να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για τόσο πολύ καιρό…”, δήλωσε ανακοινώνοντας την αποχώρησή του.

Τέλος εποχής για τον David Beckham! To όνομά του θα συνεχίσει να μας απασχολεί ενώ σίγουρα θα αποτελεί πρότυπο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα έχουν στο μυαλό τους την ατάκα “Κάντο όπως ο Beckham”!

Read More

And More