Σ. Χρηστίδου: Οι ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του 2ου μωρού, ένα μήνα πριν γεννήσει!

Σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου, που μέσα στον επόμενο μήνα περιμένει να γεννήσει. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνη μαζί με τον μικρό Φίλιππο-Ραφαήλ είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.
Ένα δεύτερο παιδί ήταν κάτι που το ήθελαν, άλλωστε, πολύ, τόσο το ζευγάρι, όσο και ο γιος του που πολλές φορές τους είχε ρωτήσει για το πότε θα του κάνουν ένα αδελφάκι. Και να που τώρα η επιθυμία τους έρχεται να πραγματοποιηθεί, ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

Και όπως φαίνεται όλα είναι ήδη έτοιμα… Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “People”, το δωμάτιο του μωρού έχει δημιουργηθεί και φέρει την υπογραφή της διάσημης μαμάς του. “Η Σίσσυ ζωγράφισε το δωμάτιο που κινείται σε γαλάζιο, λευκό και κίτρινο χρώμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το ίδιο είχε κάνει και για τον Φίλιππο-Ραφαήλ”, αναφέρει άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον.
Νονός του μωρού θα είναι ο καλός της φίλους Παύλος Σταματόπουλος. Ενώ, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές με τους φίλους της στη Λευκάδα, αναμένεται να ανέβει στην εξοχική κατοικία της στη Χαλκιδική μαζί με τους γονείς της και τον γιο της.

Όπως όλα δείχνουν, η γνωστή παρουσιάστρια θα γεννήσει στη Θεσσαλονίκη, όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη της και αυτήν την περίοδο θα βρίσκεται κοντά στους δικούς της ανθρώπους.
Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της που βρίσκεται σε περιοδεία με τους Onirama, θα βρεθεί κοντά της στα μέσα Αυγούστου, όταν θα γιορτάσουν τα γενέθλια του γιου τους, αλλά και την επέτειό τους.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Λευκάδα:

Read More

And More