Το cocktail party Νικόλαου – Τατιάνας!

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα αφού είχε ξεκινήσει να μαζεύεται ο απλός κόσμος έξω από το Ποσειδώνιο, ανέβηκαν στην ταράτσα του ξενοδοχείου και φωτογραφήθηκαν.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία τους βλέπετε αφού επέστρεψαν από τή βόλτα τους για να ετοιμαστούν για το cocktail party.

Η ώρα των προσκλήσεων για το cocktail party ήταν για τις 20:00 μέχρι και 22:00. Όλο το κλίμα δεν είναι σε αυστηρό ύφος, αφού πρόκειται για μία συνάντηση με καλοκαιρινή, χαλαρή διάθεση για μια μεταξύ τους γνωριμία, για όσους χρειάζεται, αλλά και για να περάσουν όμορφα μία μέρα πριν το γάμο. Στη δεξίωση υπήρχε άφθονο cocktail φράουλα!

Δες φωτογραφίες από το λαμπερό party!

Το ζευγάρι φωτογραφίζεται.

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Κάποιοι από τους καλεσμένους που έχουν φτάσει ήδη είναι ο αδερφός του Νικόλαου, Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ, η βασίλισσα Σοφία και ο διάδοχος Φελίπε με τη σύζυγό του, η διάδοχος Βικτώρια της Σουηδίας με το σύζυγό της, ο φίλος της οικογένειας και κουμπάρος του ζευγαριού Νάσος Θανόπουλος με τον αδερφό του και τη μητέρα του.

H βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία.

Από τους τελευταίους κατέφτασαν ο πρίγκηπας Χάακον της Νορβηγίας, η βασίλισσα Μαργαρίτα με τα παιδιά της και την ανηψιά της, κόρη της Βενεδίκτης και ο διάδοχος της Ολλανδίας Βίλχεμ Αλεξάντερ και η πριγκίπισσα Μαξίμα.

Οι καλεσμένοι έφτασαν όλοι με χαλαρή και χαρούμενη διάθεση.

Μετά το cocktail party ο Παύλος, η Μαρί και οι συγγενείς του γαμπρού δείπνησαν κατά τις 12πμ στο Orloff ενώ οι συγγενείς της Τατιάνας πήγαν για φαγητό στον Ταρσανά.

Ο κουμπάρος του ζευγαριού Νάσος Θανόπουλος, διασκέδασε μέχρι πρωίας στο Remezzo.

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More