Paul Walker: Η ζωή και η καριέρα του μέσα από φωτογραφίες

Ο θάνατός του σόκαρε και συγκίνησε όλο τον κόσμο. Για πολλούς ήταν ο αγαπημένος τους ηθοποιός ή τουλάχιστον στην λίστα με αυτούς που έχουν αγαπήσει μέσα από τις κινηματογραφικές του συμμετοχές.

Ο Paul Walker κατάφερε να φτιάξει μεγάλη κληρονομιά από ταινίες παρόλο που έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 40 ετών.

Πέθανε σε τροχαίο ο Paul Walker

Την τελευταία του πνοή την άφησε το απόγευμα του Σαββάτου έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε μαζί με τον πρώην οδηγό αγώνων, κολλητό φίλο, συνέταιρο και οικονομικό σύμβουλο του ηθοποιού, Roger Rodas.

Οι δυο τους επέβαιναν σε μία κόκκινη Porche και γυρνούσαν από την φιλανθρωπική εκδήλωση “Winter Drive”, εκδήλωση συμπαράστασης για τα παιδιά στις Φιλιππίνες που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα.

Ο φίλος του ηθοποιού και οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κολόνα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και οι δύο επιβαίνοντας να χάσουν τη ζωή τους στο τόπο του δυστυχήματος.

Η τελευταία φωτογραφία και βίντεο του Paul Walker λίγο πριν σκοτωθεί

Το δυστύχημα ήρθε την εποχή που ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα για το “The Fast and the Furious 7”. Ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία Vin Diesel δήλωσε συγκλονισμένος από τον χαμό του.

Συντετριμμένος ο συμπρωταγωνιστής του Paul Walker! Δες τι έγραψε στο Twitter

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του επίσης συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες “Fast & Furious”, Dwayne “The Rock” Johnson: “Είναι συγκλονιστικό. Από αυτά που δεν μπορείς να πιστέψεις. Σκέφτομαι την οικογένειά του. Ας βρούμε δύναμη στο φως που συνεχίσει να εκπέμπει. Σε αγαπώ, αδελφέ”.

Τα social media φυσικά πήραν φωτιά από συλλυπητήρια μηνύματα από διάσημους και όχι μόνο θαυμαστές του, ενώ ολόκληρο το Hollywood θρηνεί για την μεγάλη του απώλεια.

Συγκλονισμένο το Hollywood από τον θάνατο του P. Walker – Βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος

Ο πανέμορφος ηθοποιός με τα γαλάζια μάτια έχει αφήσει πίσω του σπουδαία καριέρα αλλά και ανθρώπους που αγάπησε και τον αγάπησαν αληθινά….

Ο Paul William Walker IV, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1973 στο Γκλέντεϊλ, στην Καλιφόρνια. Η μητέρα του, Cheryl ήταν μοντέλο και είχε εργαστεί κι εκείνος ως μοντέλο.

Το περιοδικό People, το 2001, τον είχε κατατάξει ως έναν από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο.

Εκτός από το πάθος με τα αυτοκίνητα, όπως είχε και ο Brian που υποδυόταν στο Fast and Furious, αγαπούσε πολύ και το surf αλλά και τα ταξίδια.

Είχε μια κόρη την 15χρονη Meadow Rain η οποία κατά το ήμισυ είναι Ελληνίδα όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Paul Walker: Ο ιδιαίτερος δεσμός του με την χώρα μας! Όσα είχε αποκαλύψει σε Έλληνα δημοσιογράφο

Η μικρή γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1998 με την τότε σύντροφό του Rebecca McBrain, η οποία είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα. Πρόσφατα, η Meadow και η μαμά της μετακόμισαν από την Χαβάη στην Καλιφόρνια, για να είναι η μικρή πιο κοντά στον μπαμπά.

Ο πρώτος του ρόλος ήταν το 1987 στην ταινία Monster in the Closet.

Παρόλο που έχει γίνει περισσότερος γνωστός από την συμμετοχή του στην σειρά ταινιών Fast and Furious έχει πάρει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις αλλά και πολλές ακόμα ταινίες.

Ο ηθοποιός συμμετείχε στο παιδκό show “I’m Telling”

Χαρακτηριστικά σου αναφέρουμε την ταινία του Clint Eastwood Flags of Our Fathers, αλλά και τις Eight Below, Running Scared, Into the Blue, Noel, Joy Ride, The Skulls, Varsity Blues, Pleasantville, She’s All That, Brokedown Palace, The Death and Life of Bobby Z, The Lazarus Project.

Read More

And More