Β. Καγιά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη συνεργασία της με τον Ηλ. Κρασά και η απάντηση για το αν είναι ζευγάρι!

Ολοένα και συχνότερα κυκλοφορούν μαζί η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Το πρώην μοντέλο και ο επιχειρηματίας κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις φουντώνοντας τις φήμες ότι εκτός από συνεργάτες είναι και ζευγάρι!

Η τελευταία φορά που ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί ήταν σε ένα μεγάλο φιλανθρωπικό event με εκλεκτούς καλεσμένους στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. (διάβασε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ).

Οι δυο τους δεν κρύφτηκαν από τα φωτογραφικά φλας και η Βίκυ έμοιαζε να λάμπε μέσα στο σύνολό που επέλεξε για την βραδιά. Από την άλλη, ο επιχειρηματίας δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Η στενότερη σχέση τους προέκυψε όταν η 35χρονη δημιουργός του Fashion Workshop by Vicky Kaya δέχτηκε την πρόταση να φωτογραφηθεί για τη νέα 12σέλιδη προωθητική έκδοση – από όπου είναι και οι φωτογραφίες του άρθρου- των ζαχαροπλαστείων των οποίων ιδιοκτήτης είναι ο Ηλίας Κρασάς.

Η μόδα συναντά τη ζαχαροπλαστική και η Βίκυ έχει συμπρωταγωνιστή της στην ιστορία έναν τεράστιο σοκολατένιο γορίλα (Κινγκ Κονγκ).

Η συνεργασία λοιπόν αυτή τους έφερε πιο κοντά και ακολούθησαν πολλές έξοδοι. Η αλλαγή στην διάθεση της Βίκυς ήταν εμφανής στο κοντινό της περιβάλλον και πολλοί το απέδωσαν στον νέο της έρωτα. Είναι όμως όντως ζευγάρι;

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε την δική της απάντησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle. “Δεν είμαι έτοιμη να ανακοινώσω κάτι ακόμα, αλλά με ξέρετε τι άνθρωπος είμαι. Όταν είναι η σωστή στιγμή, δεν έχω θέμα να μιλήσω. Ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι, ποτέ δεν έχω πάει γύρω-γύρω, αλλά δεν μπορώ και να πιεστώ να πω κάτι, το οποίο ακόμα δεν είναι έτσι όπως νομίζετε πως είναι. Οπότε τι να κάνω; Γνέφω. Ούτε να κρύβομαι θέλω, ούτε να μην περνάω καλά, ούτε να μην βγαίνω. Είμαι νομίζω πολύ συνεπής με τους δημοσιογράφους και όταν έχω κάτι να πω που πρέπει να το πω, θα το κάνω”, ξεκαθάρισε.

Read More

And More