Το πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρόκο που θα γίνει ο γάμος Τσουρεκά- Σαρακάκη! Δες φωτογραφίες

Την Κυριακή στις 6 Μαρτίου θα ενώσουν τις ζωές τους η Αναστασία Τσουρεκά, ιδιοκτήτρια της γνωστής μπουτίκ ρούχων μεγάλων οίκων μόδας, Luisa και ο Δημήτρης Σαρακάκης, επιχειρηματίας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η γαμήλια τελετή θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου στην εκκλησία των Αγίων Μαρτύρων στο Μαρόκο, αλλά από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου, οι περίπου 80 καλεσμένοι του ζευγαριού ”θα ζήσουν το δικό τους παραμύθι, με άρωμα Ανατολής”. Η ολοήμερη ξενάγηση στη χρυσή άμμο της ερήμου και στα βουνά Άτλας, σε συνδυασμό με τις καμήλες και τη συνοδεία Γάλλου γιατρού, για παν ενδεχόμενο, αποτελούν μέρος του προγράμματος αυτού.

Τόσο οι νεόνυμφοι όσο και αρκετοί από τους καλεσμένους θα μείνουν στο ξακουστό και υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Μαρόκου το La Mamounia, όπου θα γίνει μετά την τελετή η γαμήλια δεξίωση με γεύση, ρυθμό και άρωμα από τις …Χίλιες και μια νύχτες!

Η βαριά ιστορία του θρυλικού La Mamounia

Το θρυλικό ξενοδοχείο La Mamounia, έχει βαριά ιστορία. Ήταν το αγαπημένο του Τσώρτσιλ, το όνομα του οποίου πήρε και μια από τις πολυτελείς σουίτες του. Χτίστηκε το 1923 και ανακαινίστηκε ριζικά το 2010 διατηρώντας όμως την αίγλη του ένδοξου παρελθόντος του. Η ανακαίνιση κόστισε 120 εκατομμυρια δολάρια ενώ από το reopening party, πέρασαν οι μεγαλύτεροι star του Χόλυγουντ! Εκεί ο Ρούσβελτ και ο Τσώρτσιλ, πήραν σημαντικές, ιστορικές αποφάσεις. Εκεί γυρίστηκε η ταινία του Χίτσκοκ, “ο άνθρωπος που ήξερε πολλά” ενώ – για να φθάσουμε και στην πρόσφατη ιστορία- εκεί έμεινε και η Σάρα Τσέσικα Πάρκερ κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων του Sex & the City2

Θέα από το Churchill Bar όπου έπινε τη σαμπάνια της η Σάρα Τζεσικα Πάρκερ

Δες φωτογραφίες από τους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου θα γίνει ο γάμος το επόμενο Σαββατοκύριακο:

Λεπτομέρεια από την αίθουσα δεξιώσεων

Read More

And More