Τι κάνει η Βίκυ Καγιά στο Αμβούργο και πού συνάντησε τη Rihanna;

Μπορεί η Βίκυ Καγιά αυτή την περίοδο να απέχει από την τηλεόραση και τις πασαρέλες, αλλά δεν σταματάει να έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Αυτές τις ημέρες λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το twitter της, βρίσκεται στο Αμβούργο για τα 100 χρόνια γνωστής εταιρείας καλλυντικών!

Μαζί της είναι η στυλίστρια Αννούσα Μελλά και ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης. Η Βίκυ δείχνει να είναι κατενθουσιασμένη με το Αμβούργο και συνέχεια ανεβάζει φωτογραφίες.

Η λίμνη του Αμβούργου

Η πρώτη συνέντευξη της Βίκυς στο Αμβούργο

Η παραλία που θα γίνουν γυρίσματα και φωτογραφήσεις

Η εταιρεία κλείνει 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά και για να το γιορτάσει, οργανώνει από τις 9 έως τις 11 Μαΐου ένα παγκόσμιο ταξίδι-event όπου θα λάβουν μέρος δημοσιογράφοι ομορφιάς, καταναλωτές και opinion leaders, από όλο τον κόσμο.

Ωραίος και ζηλευτός ο καιρός στο Αμβούργο!

Το ταξίδι ξεκίνησε στο Αμβούργο, πιο γνωστό και ως «Πύλη του Κόσμου» ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια και το μεγαλύτερο της Γερμανίας. Από εκεί σάλπαρε το ultra luxurious κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας το οποίο θα πλέει για 2 ημέρες στην Βόρεια θάλασσα και αμέσως μετά την επιβίβαση, θα ξεκινήσει on board, ένα μοναδικό πάρτι ομορφιάς και ατέλειωτου pampering που θα περιλαμβάνει γνωριμία με τους ανθρώπους πίσω από την μάρκα, spa treatments, δοκιμές προϊόντων ομορφιάς, gourmet γεύματα, βουτιές στις πισίνες, βραδινά shows, ολονύχτιο clubbing (για όσες αντέχουν) και μια μοναδική private συναυλία με την… Rihanna!

Δες φωτογραφίες της Rihanna από το live της στο κρουαζιερόπλοιο!

Read More

And More