Οι Beckham μας δείχνουν τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης τους!

Την περασμένη Κυριακή ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη του ζεύγους Beckham και λίγες μόλις ώρες πριν ο David Beckham ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter και το facebook φωτογραφίες -τις πρώτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας- της Harper Seven.

Μάλιστα, ο άσσος των γηπέδων, λίγες μέρες πριν υποδεχτούν την Harper, είχε αναρτήσει μία ακόμα φωτογραφία με την Victoria… και είχε γράψει από κάτω: ”Took this pic of Victoria while she wasn’t looking. She looks amazing, so close now to the baby being born!” (σ.σ. Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία καθώς η Victoria δεν κοιτούσε. Δείχνει εκπληκτική κι είναι τόσο κοντά στη γέννηση του μωρού.)

Eκείνη με τη σειρά της, δύο ώρες πριν, ανέβασε στο Twitter της μία ακόμα φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της, με την ίδια και τη μικρή τους πριγκίπισσα, καθώς κοιμόταν!

Μάλλον είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε τη διάσημη σχεδιάστρια και τραγουδίστρια σε ένα τόσο τρυφερό και στοργικό πλάνο…! Επιπλέον, η ίδια έγραψε:

Δεν είναι πολύ γλυκιά η μπέμπα;

Tέλος, ο David που χθες έπαιζε με την Ρεάλ Μανδρίτης, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι ανέβασε μία φωτογραφία με τα καινούργια του -ροζ- παπούτσια στα οποία έχει γράψει τα ονόματα των παιδιών του. Από ό,τι φάνηκε όμως, δεν του έφεραν και πολύ γούρι, μιας και η ομάδα του έχασε 1-4…

Read More

And More