X. Παππά: Απόδραση στη Μύκονο με τον σύντροφό της!

Η σέξι Χριστίνα Παππά, εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τα μπανάκια της, την ηλιοθεραπεία της κάτω από τον καυτό ήλιο της Ψαρρούς και τις νυχτερινές της βόλτες στα Ματογιάννια. Η καλλίγραμμη ηθοποιός, πρόσφατα απαθανατίστηκε με την καλή της φίλη Νατάσα Καλογρίδη, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει και η ίδια φωτογραφίες από τις διακοπές της στο facebook

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες μάλιστα, την απολαύσαμε με τις φίλες της Τζο Τόγκου, Νατάσα Καλογρίδη και Βικτόρια, στα νησιά Κω, Κάλυμνο και Τέλενδο.

Αυτή τη φορά όμως, έρχεται ο φωτογραφικός φακός του Tlife, ο οποίος τσάκωσε τη γοητευτική Χριστίνα, καθώς περιπλανιόταν στα σοκάκια του νησιού των ανέμων… Και δεν ήταν μόνη της!

Μαζί της -πέρα από δύο καλούς της φίλους- βρισκόταν και ο 29χρονος δικηγόρος από τον Βόλο, Γιάννης Παπαποστόλου, ο φερόμενος ως σύντροφος της Χριστίνας τα τελευταία δύο χρόνια. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι περνάνε πολύ καλά ο ένας δίπλα στον άλλο!

Άλλωστε όπως διαβάζουμε και στο περιοδικό ΕΓΩ, η Χριστίνα που είναι κατά 12 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύντροφό της, βαριέται εύκολα κι εκείνος κάνει τα πάντα για να μη χάσει το ενδιαφέρον της, οπότε τα καλοκαιρινά ταξίδια, δεν μπορούν να λείπουν από το πρόγραμμά τους.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More