Α. Βίσση: Υποδέχεται στο σπίτι της τον Θ. Γεωργαντά και αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη.Backstage φωτογραφίες

Η Άννα Βίσση υποδέχτηκε τον Θέμη Γεωργαντά στο σπίτι της και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη, γυρισμένη για πρώτη φορά με κινητό τηλέφωνο, το καταπληκτικό Samsung Galaxy SII, η οποία θα προβληθεί σήμερα το απόγευμα στο MAD.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το τηλεοπτικό reality “Όσο έχω φωνή”, που θα προβληθεί από τον Alpha, για τη συνεργασία της με τον Dave Stewart, από τους Eurythmics, στο τραγούδι Leap Of Faith, για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και βέβαια για την προσωπική της ζωή!

Μιλώντας αρχικά για το τηλεοπτικό reality, αποκάλυψε στον Θέμη ότι αρχικά αυτό το rockumentary αποτέλεσε το μήλον της έριδος για 3 τηλεοπτικά κανάλια και τελικά κέρδισε o Alpha, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: “Έτσι όπως ξέρω την ελληνική τηλεόραση, το reality θα προκαλέσει, θα σηκώσει κύματα!”
Όσον αφορά τις φετινές εμφανίσεις της στο Rex, είπε ότι ετοιμάζει ένα δικό της “σπίτι” μουσικό με guests έκπληξη, καθώς είναι κάτι που μετά από τόσα χρόνια καριέρας χρωστάει στον κόσμο.

Επίσης, δήλωσε ότι στην καθημερινότητα της αφιερώνει πολύ χρόνο στη Βανίλια, το σκυλάκι της, και στην κόρη της την Σοφία, που της λείπει πολύ, ενώ για τα προσωπικά της αποκάλυψε στην κάμερα του MAD ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι ερωτευμένη.
Τέλος, αναφέρθηκε και στις 3 αδυναμίες της ζωής της, οι οποίες είναι το φαγητό, η κόρη της-που είναι και η μεγαλύτερη απ’ όλες- και τα αμέτρητα παπούτσια της!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More