Χ. Χολίδης: Βόλτα στη Γλυφάδα χωρίς την Δούκισσα! Δες φωτογραφίες

Στην καλύτερη περίοδο της ζωής του βρίσκεται ο Χρήστος Χολίδης που είναι πιο ερωτευμένος και χαρούμενος από ποτέ. Ο γνωστός τραγουδιστής που μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως διανύει μια από τις πιο δημιουργικές στιγμές. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε χαλαρό και κεφάτο έξω από γνωστό cafe της Γλυφάδας.
Αν και το ζευγάρι προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί, οι δυο τους αναγκάζονται για αρκετές ώρες να είναι χωριστά λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Ο γνωστός τραγουδιστής συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, ενώ η Δούκισσα ετοιμάζει τα θέματα για την εκπομπή “Life&style” που παρουσιάζει στο Alter.
Ο Χρήστος, βέβαια, όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο κάνει τις βόλτες του και περνά χαλαρές στιγμές με τους φίλους του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε πριν λίγες μέρες στο ανακαινισμένο “Rich” στη Γλυφάδα, που αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά στέκια των διασήμων.
Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν μόνος, χωρίς την Δούκισσα, που πιθανότατα προετοίμαζε την εκπομπή της και με casual εμφάνιση βρέθηκε στο γνωστό cafe bar.
Δες φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More