Ο Γιώργος Βουλγαράκης στην live εμφάνιση της κόρης του! Δες φωτογραφίες

Η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι συμμετέχοντας στο συγκρότημα συμμαθητών της από το Κολλέγιο Αθηνών με το όνομα “Anima”. Το TLIFE είχε μιλήσει με την Παυλίνα στην πρώτη της συναυλία στο “Οξυγόνο”.

“Προς το παρόν δεν έχω κάνει κάποια μαθήματα, επομένως δεν μπορώ ν΄ακολουθήσω το τραγούδι επαγγελματικά. Αν γίνει αυτό και ξεκινήσω φωνητικά και τα σχετικά μπορεί και να το δω κάποια στιγμή επαγγελματικά, ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι. Φυσικά, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα στα φέρει η ζωή…” μας είχε πει τότε.

Από ότι φαίνεται όμως η μικρή έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για τις κατά καιρούς εμφανίσεις της και συνεχίζει δυναμικά! Πρόσφατα την συναντήσαμε στα πρώτα τραπέζια του Αντώνη Ρέμου. Όταν ο τραγουδιστής της έδωσε το μικρόφωνο δεν δίστασε να ερμηνεύσει live ένα τραγούδι. Φυσικά καταχειροκροτήθηκε!

Χθες, έκανε ένα ακόμα live με το συγκρότημά της στο Σταυρο του Νότου γεμίζοντας περηφάνια τους γονείς της! Κυρίως τον μπαμπά της Γιώργο Βουλγαράκη που βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησε να στέλνει φωτογραφίες στη σελίδα του στο twitter.

Read More

And More