Οι περιπέτειες του “Πρωινό mou” στην Τήνο! Φωτογραφίες

Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα αποτελούν μια χαρούμενη και τρελή παρέα! Η χημεία μεταξύ τους είναι αυτό που κάνει την εκπομπή επιτυχημένη αλλά και κάθε τους συνάντηση απλά συναρπαστική.

Η τρέλα τους αυτή τη φορά ταξίδεψε μέχρι της Κυκλάδες και συγκεκριμένα την Τήνο. Αφορμή ήταν φυσικά η βάφτιση του μικρού Γιάννη. Ο Άκης Πετρετζίκης, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Δημήτρης Γιαννέτος, η Σάσα Σταμάτη και ο Τάσος Θεοδώρου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τόσο όμορφη στιγμή για τον Γιώργο και τη Φαίη.

Φυσικά, το ταξίδι τους αυτό θα μείνει αξέχαστο τόσο στους ίδιους όσο και στους κατοίκους του νησιού αφού το έκαναν άνω κάτω με τις περιπέτειες τους.

Όλα άρχισαν το πρωί του Σαββάτου, όπου το παρεάκι του Άκη, της Μαίρης και του Δημήτρη ξύπνησε νωρίς για να προλάβει το πλοίο!

Μπορεί να έχουν συνηθίσει το πρωινό ξύπνημα λόγω της εκπομπής αλλά η κούραση τους έκανε να κοιμηθούν…. Ο Δημήτρης και η Μαίρη “καρφώθηκαν” από το φωτογραφικό φακό του Άκη.

Φτάνοντας στο νησί αποφάσισαν να αδράξουν τη μέρα και εκμεταλευόμενοι τον καλό καιρό έκαναν το πρώτο τους μπάνιο. Μάλιστα δεν έλειψαν τα σχόλια για την κορμοστασιά του σεφ της εκπομπής!

Το βραδάκι έκαναν την βόλτα τους στα στενά του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού και η Μαίρη βρήκε κάτι που της άρεσει πολύ! Ένα καπέλο! Φυσικά το δοκίμασε για να δει πως της πηγαίνει…

Το πρωί της Κυριακής φρόντισαν να σηκώσουν το ξενοδοχείο που μένουν στο πόδι ενώ στην παρέα τους προστέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Ο γνωστός hair stylist και make up artist ξύπνησε τελευταίος αλλά φρόντισε να απολαύσει το μπάνιο του γιατί το απόγευμα είχε να φροντίσει την εμφάνιση της μαμάς Φαίης.

Το υπόλοιπο παρεάκι απόλαυσε απλά την βόλτα του…

Λίγη ώρα πριν την βάφτιση πόζαραν σαν star του πενταγράμου και της μεγάλης οθόνης… H Σάσα ως Anjelina Jolie και ο Τάσος ως Σάκης!

Άλλωστε ο δημοσιογράφος είναι γνωστό ότι λατρεύει τον Έλληνα pop star και μάλιστα το σακάκι που επέλεξε να φορέσει είναι σαν αυτό που είχε ο Σάκης σε γνωστό διαφημιστικό…

Στο ρόλο του φωτογράφου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος…

… έκτακτη συμμετοχή “χαλάστρα” στην πόζα, η Ράνια Θρασκιά!

Read More

And More