Ν. Θεοδωρίδου – Γ. Μαστροκώστα και άλλοι επώνυμοι τα έσπασαν στο Βέρτη! Φωτογραφίες

Οι διακοπές για πολλούς ξεκίνησαν αλλά ο Νίκος Βλερτης είναι ακόμα εδώ και ποσφέρει νύχτες ξεφαντώματος σε γνωστό νυχτερινό κέντρο! Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές του και πολλοί επώνυμοι από την showbiz που επέλεξαν το μαγαζί όπου εμφανίζονται για να διασκεδάσουν.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/23-07/natasa.JPG

Μία από αυτούς ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου που χάρισε μοναδικές στιγμές όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε αγαπημένα της τραγούδια ενώ ο Νίκος Βέρτης την συνόδευε παίζοντας μπουζούκι. Το κέφι της βραδιάς όπως ήταν αναμενόμενο κορυφώθηκε στα ύψη, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει μέχρι το πρωί.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/23-07/natasa1.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/23-07/natasa2.JPG

Λίγα τραπέζια πιο πέρα διασκέδασαν επίσης ο Τραϊανός Δέλλας με τη Γωγώ Μαστροκώστα και την παρέα τους αλλά και η Γωγώ Αυγερινοπούλου παρέα με τον Γιάννη Σπαλιάρα και το Νίκο Αναδιώτη.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/23-07/natasa3.JPG

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/23-07/natasa5.jpg

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν ακόμα μια έκπληξη όταν τον κάλεσε ο Νίκος Βέρτης να τραγουδήσει στη σκηνή και εκείνος αποδέχτηκε την πρόσκληση εκπλήσσοντας το κοινό ευχάριστα τραγουδώντας ως Στέλιο Καζαντζίδη το “Υπάρχω” και ως Άντζελα Δημητρίου το “Ποια θυσία”. Ο κόσμος τον αποθέωσε με πολλά λουλούδια και χειροκροτήματα με τη διασκέδαση να χτυπάει “κόκκινο”!

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/23-07/natasa4.JPG

Τέλος, ο Μάρκος Σεφερλής ανέβηκε με τη σειρά του στη σκηνή και με το αστείρευτο χιούμορ του διασκέδασε το κοινό. Όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό καταχειροκροτούσε ενθουσιασμένο την απολαυστική χιουμοριστική σάτιρά του.

src=/files/Image/NEWS/2012/IOULIOS/23-07/natasa6.JPG

Read More

And More