Λ. Σακκά – Ι. Πηλιχού: Μας ταξιδεύουν στη μαγεία της… νεραϊδοχώρας! Φωτογραφίες

Στο μαγικό κόσμο της νεραϊδοχώρας μας ταξιδεύουν με τις φωνές τους η Λίνα Σακκά και η Ιωάννα Πηλιχού που συμμετέχουν στην νέα ταινία κινούμενων σχεδίων Τίνκερμπελ: “Τo μυστικό των νεραϊδοφτερών”. Οι δυο γνωστές ηθοποιοί δανείζουν τις φωνές τους στις πρωταγωνίστριες της ταινίας και μας μεταφέρουν λίγη από τη μαγική τους χρυσόσκονη.
Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στα Mall, όπου η Λίνα Σακκά και η Ιωάννα Πηλιχού συνάντησαν τους λιλιπούτειους φίλους τους και παρακολούθησαν όλοι μαζί τις περιπέτειες της Τινκ.


Η υπόθεση της ταινίας:
Η Τίνκερμπελ και οι φτερωτές φίλες της θα ταξιδέψουν στο απαγορευμένο και μυστηριώδες Δάσος του Χειμώνα. Η περιέργεια και η αγάπη για εξερεύνηση θα οδηγήσουν την Τινκ στην απρόσμενη αποκάλυψη ενός μαγικού μυστικού που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο για πάντα!
Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της. Oμως η περιέργεια της την οδηγεί στον μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα της συμβούν καταπληκτικά πράγματα. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι όχι μόνο αυτό. Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν κι αυτά, μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει παρόλα τα εμπόδια…
Οι φωνές που ακούμε στην ταινία είναι των: Αφροδίτη Αντωνάκη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Κατερίνα Τσάβαλου, Φαίη Ζαφειράκου, Λίνα Σακκά, Γιούλικα Σκαφιδά.

Δες φωτογραφίες:

Λίνα Σακκά

Ιωάννα Πηλιχού

Αλεξάνδρα Λάτρα, Λίνα Σακκά

Read More

And More